• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2021

09:11

PIKSI NE SME DA SE PLAŠI! Živadinović otpisao Portugal: Ma kakav Ronaldo, pojeli su ga novac, žene i nerad!

Fudbal

PIKSI NE SME DA SE PLAŠI! Živadinović otpisao Portugal: Ma kakav Ronaldo, pojeli su ga novac, žene i nerad!

Podeli vest

Srpski stručnjak Milan Živadinović smatra da je Dragan Stojković Piksi dobar izbor za novog selektora Fudbalske reprezentacije Srbije

Ugovor sa Piksijem je potpisan do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024, a ako se Srbija plasira, onda će se automatski produžiti do kraja šampionata.

Živadinović za Alo ističe da Dragan Stojković preuzima reprezentaciju sa kvalitetnim igračima, ali da to nije dovoljno za plasman na Svetsko prvenstvo.

- Za uspeh mu je potrebna hrabrost i da posloži ekipu na pravi način. Naravno tim oko njega je najbitniji. On mora da izabare prave i lojalne ljude koji će da ga prate u tome. On je bio fantastičan fudbaler, a sada je dobio odličnu šansu da se sa Srbijom plasira na Svetsko prvenstvo - smatra Živadinović i dodaje da je pred novim selektorom mnogo posla.

Foto: printscreen

Dragan Stojković Piksi

- Piksi ne sme da se plaši fudbalskih imena, jer on je selektor i on bi trebalo da dik tira tempo. Nemamo puno vremena, sve mora ići brzo jer kvalifikacije uskoro počinju - dodaje Živadinović.

Reprezentaciju za mesec dana čeka start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i to odmah okršaji sa dva najveća rivala za prva dva mesta: prvo će Republika Irska gostovati u Beogradu 24. marta, već 27. dolazi Portugalija, dok tri dana kasnije "orlovi" gostuju Azerbejdžanu.

- Ma kakav Portugal, to uopšte nije preterano kvalitetna ekipa. A što se tiče Kristijana Ronalda, nije to više isti igrač, njega su pojeli novac, žene i nerad. Mi imamo kvalitetan tim, to su dobri momci, oni vole svi svoju zemlju i to je ključno.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija