• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2021

15:52

UZNEMIRUJUĆE SCENE U POLJSKOJ! SRBIN dao gol i ostao nepomičan na zemlji! HITNO prevežen u bolnicu! /VIDEO/FOTO/

Fudbal

UZNEMIRUJUĆE SCENE U POLJSKOJ! SRBIN dao gol i ostao nepomičan na zemlji! HITNO prevežen u bolnicu! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Srpski internacionalac Uroš Radaković, član Visle iz Krakova doživeo je tokom utakmice sa Vislom iz Ploka (3:1 )težu povredu glave, zbog koje je završio u bolnici

Visla iz Krakova je savladala Vislu Plok sa 3:1, a Srbin Uroš Radaković je u igru ušao sa klupe u 77. minutu, a u 85. je postigao gol glavom za tim iz Krakova posle kornera! 

Foto: printscreen

 

Utakmica je ostala u senci povrede Srbina!

Nakon što je postigao ogodak on je pao na zemlju i ostao nepomičan da leži. Poslednje informacije su da nije ni svetsan da je postigao gol i sumnja se na potres mozga. Hitna pomoć je odmah reagovala i prevezla ga u bolnicu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu na 3:39.  

Ovo je bio debi za Radakovića u kojem je postigao prvencac! On je u Vislu stigao pre nekoliko dana kao pozajmljeni igrač praške Sparte!

 

Foto: printscreen

 

Nadamo se da će uskoro stići dobre vesti iz Poljske i da će nekadašnji omladinac Crvene zvezde biti ubrzo dobro! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija