• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2021

09:48

U SPORTINGU SE HVATAJU ZA GLAVU! Prvo Mihajlović, a sad i oni traže milione!

Fudbal

U SPORTINGU SE HVATAJU ZA GLAVU! Prvo Mihajlović, a sad i oni traže milione!

Podeli vest

Portugalski mediji pišu da su članovi stručnog štaba Siniše Mihajlovića rešili da učine isto što i Srbin i preko Suda za sportsku arbitražu naplate ono što misle da im pripada

Kako pišu mediji u Portugalu,  Masimilijano Markezi, Emilio de Leo, Dijego Rajmondi i Miroslav Tanjga, koje je Siniša Mihajlović doveo u Lisabon kao članove stručnog štaba Sportinga 2018. godine, rešili su da se raskusuraju sa ovim klubom.

Oni žele da preko suda za sportsku arbitražu naplate ukupno 2.900.000  evra.

U tom periodu, Mihajlović je posle potpisanog ugovora nakon nekoliko dana dobio otkaz jer se promenila uprava kluba! Nije bio jedini! Otkaze su dobili i pomoćnici.

Oni su u tužbi naveli da su ugovor sa Sportingom potpisali u junu 2018. godine i traže da im se on isplati, dok rukovodstvo lisabonskog velikana smatra da za tužbu nema osnova pošto ugovora navodno nije ni bilo.

Foto: Tanjug/AP

Mihajlović je dobio Sporting na sudu, što je ohrabrilo i njegove saradnije...

Ako je suditi po slučaju Mihajlovića, koji je u proleće prošle godine dobio spor sa Sportingom i tri miliona evra i njegovi pomoćnici su na dobrom putu...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija