• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2021

11:42

NIKOLIĆ SE JAVIO IZ MOSKVE I PROKOMENTARISAO LALATOVIĆA! Evo šta je rekao o Partizanu!

Fudbal

NIKOLIĆ SE JAVIO IZ MOSKVE I PROKOMENTARISAO LALATOVIĆA! Evo šta je rekao o Partizanu!

Podeli vest

Jeadn od najboljih trenera u skorijoj istoriji Partizana, Marko Nikolić, oglasio se iz prestonice Rusije i rekao šta misli o šefu struke Vojvodine Nenadu Lalatoviću! Otkrio je koje su mu prognoze pred derbi kola u kojem se sastaju njegovi nekadašnji klubovi

Srpski fudbalski stručnjak i trener ruske Lokomotive, Marko Nikolić, prokomentarisao je Aleksandra Stanojevića i Nenada Lalatovića na dan derbija 25. superligaškog kola između njegova dva bivša kluba.

Partrizan i Vojvodina se prvi put susreću u u 2021. godini, a u poslednje vreme Novosađani su bili uspešniji od Beograđana...

Foto: Starsportphoto

Nikolić je sa uspehom vodio oba aktera derbija kola...

- O Lali moram da kažem nekoliko reči. Zaslužuje sav respekt zbog rezultata koje je pravio u svim klubovima u kojima je radio. Posebno u Vojvodini, ali i Čukaričkom i svim, takozvanim, manjim klubovima. Gde god da je radio uspevao je da dođe do rezultata. Trener koji je imao svoje metode rada, ali koji uvek daje rezultate i koji je uvek motivisan protiv Partizana. Svo poštovanje zaslužuje za te rezultate, jer rezultati su najvažniji -  rekao je Nikolić iz Moskve za Arenu sport.

Foto: Starsportphoto

Nikolić je imao samo reči hvale za Lalatovića...

Lalatović je u karijeri devet puta pobedio Partizan! Sa Vojvodinom, Napretkom, Čukaričkim i niškim Radničkim mu je to polazilo za rukom... Sada će ispred njega biti crno - beli na čelu sa Aleksandrom Stanojevićem...

- Moram da pohvalim Partizan sa Stanojevićem, u to nisam imao sumnje ni kad je dolazio. Jedan od najozbiljnijih trenera, jedan od kolega koje najviše cenim. Znam koliko je posvećen, koliki je profesionalac. Kako radi, kakve ideje ima. Partizan, to moram da kažem, meni deluje izvanredno. Stabilno, organizovano. Ovo pričam kao kolega, ne kao navijač. Jasno se vidi sve što treba da se vidi. I to je sigurno posledica dobrog trenažnog procesa. Sve pohvale. Nek nastave samo. Jako su stabilni - ocenio je Nikolić.

Foto: Starsportphoto

Bivši trener Partizana oduševljen je aktuelnim...

„Nekakvu šansu, koju možda drugi ne primećuju, vidim u rasporedu. I svemu što može da se dogodi u nastavku sezone ako Partizan nastavi ovako kako je krenuo. A i ako ne nastavi ništa strašno, jer je dobar posao urađen i sve pohvale“, dopunio je Marko Nikolić, čija ekipa je sjajno počela drugi deo sezone, u Kupu Rusije prošla u četvrtfinale pobedom nad Tambovim (3:2), da bi u moskovskom derbiju minulog vikenda trijumfovala nad CSKA (2:0), a u ponedeljak gostuje Arsenalu u Tuli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija