• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2021

16:47

LALATOVIĆ DOBIO PRVU PONUDU!? Trener Vojvodine na prekretnici!

Fudbal

LALATOVIĆ DOBIO PRVU PONUDU!? Trener Vojvodine na prekretnici!

Podeli vest

Cvetale su ruže Vojvodini u godini za nama, Stara dama iz Novog Sada osvojila je i Kup Srbije, ali je nova 2021. donela mnogo turbulencija na stadion Karađorđe

Rezultati su najslabiji od dolaska Nenada Lalatovića na klupu novosadskog tima, a sve je eskaliralo porazom od Partizana koji je Vovjdoinu "gurnuo" na četvrto mesto na tabeli. 

Sportski direktor Milan Kosanović, nekadašnji asistent Vladana Milojevića pokušao je na konferenciji za medije da "ugasi požar" i otkloni sve dileme vezane za status Nenada Lalatovića, ali i tekuđe probleme sa kojima se nose Lale. 

- Prvi trener sa kojim će se pričati o novoj sezoni i kome će biti ponuđen ugovor je Nenad Lalatović, odnosno njegov stručni štab. Niko iz kluba o tome nije pričao ni sa jednim drugim trenerom u Srbiji. U zavisnosti od zahteva kluba, on će se izjasniti da li želi to da prihvati ili možda ima neku bolju ponudu. U svakom slučaju, ako idemo ka podmlađivanju tima, onda se ne traži rezultat - istakao je Kosanović.

Foto: printskrin You tube

Veliki nedostatak u igri Vojvodine predstavlja povreda Mirka Topića. Vezista Novosađana se tokom 2020. istakao kao jedan od najtalentovanijih u Srbiji, ali je od početka prolećnog dela sezone odigrao nešto više od sat vremena fudbala.

- Topić ima ugovor do 2022. godine, tako da se ne bih obazirao na ove spekulacije. On nije bio adekvatno lečen, tako da će mesec mart biti iskorišen za njegov oporavak. To je jedina istina. Očekujem da ga stručni štab koristi u kontinuitetu od aprila - rekao je sportski direktor. 

Tokom zime, Lalatović je vapio za pojačanjem u napadu. Bilo je ambicioznih ideja poput Ričmonda Boćija, ali i realnijih poput Džabule. Na kraju, Lalatoviću nije ispunjena želja, a od pojačanja stigao je jedino Veljko Simić iz Crvene zvezde. 

Foto: fkcrvenazvezda.rs

- Bilo je procenjeno da se igrači ne dovode u obimu kao ranije. Stručni štab je došao do zaključka da su potrebna dva pojačanja, i jedan brzi špic. Brzo smo reagovali i doveli Simića pre priprema, kako bi se što pre adaptirao. Brzo je postao standardan. Imali so priču oko Džabule, napadača iz Zambije. Imali smo pet sati da to zatvorimo, dogovorili smo sve uslove, ali određeni čovek, policijski general, nije papirološki završio posao. Ostao je žal, jer smo ga planirali i tokom priprema - zaključio je Kosanović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 3 godine

OVO IMA SAMO KOD NAS,BEZ ULAGANJA,BEZ PLATA IGRACIMA I TRENERIMA HOCE DA BUDU DRUGI ILI TRECI.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija