• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2021

08:34

ŽENA MI NIJE VEROVALA DA VOZIM ZLATANA! Hit priča! Oglasio se čovek koji je pomogao Ibri! /VIDEO/

Fudbal

ŽENA MI NIJE VEROVALA DA VOZIM ZLATANA! Hit priča! Oglasio se čovek koji je pomogao Ibri! /VIDEO/

Podeli vest

Zlatan Ibrahimović i legendarni Siniša Mihajlović oduševili su nastupom na italijanskom festivalu Sanremo

Ali, malo je nedostajelo da ništa ne bude od dueta. 

Naime, Zlatan je stopirao kako bi došao do prestižnog festivala jer je na putu bila gužva. Javio se čovek koji ga je prevezao i to na motoru.

Franko je za italijanske medije otkrio kakvo je uzbuđenje bilo voziti čuvenog "Ibrakadabru".

- Vraćao sam se kući i video crni kombi u kom je bila osoba koja mi je ličila na Ibrahimovića. Pomislio sam da je to on, a baš tada je vozač spustio prozor i pitao me da li želim Ibru da prevezem na Sanremo, odmah sam pristao - rekao je Frank koji dodaje da je odmah pozvao suprugu da se pohvali koga vozi.

Foto: printscreen

 

- Pozvao sam suprugu i rekao joj da vozim Ibrahimovića, ali mi nije verovala. Ja sam navijač Milana, a otkriću vam i to da je Ibra želeo da vozi. Međutim, odbio sam ga - kao je Italijan.

Ibra je pitao na koji način da se oduži, a Franko je bio skroman i tražio samo majicu.

- Poslaće mi majicu. Nisam mogao da se fotografišem sa njim, jer se sve tako brzo desilo. Na kraju je otrčao - ispričao je navijač Milana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!
Politika

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.

18.04.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija