• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2021

08:27

OVAKO SE SLAVI TITULA! Evo kako to radi Stiven Džerard! /VIDEO/

Fudbal

OVAKO SE SLAVI TITULA! Evo kako to radi Stiven Džerard! /VIDEO/

Podeli vest

Titula prvaka Škotske se posle deset godina vraća na Ajbroks ukoliko Seltik ne savlada Dandi Junajted.

Ali, čak i u tom slučaju promocija će samo biti malo odložena. Fudbaleri Rendžersa su nestrpljivi, pa su već počeli sa slavkjem.

Nakon pobede nad Sent Mirenom (3:0), istrčali su ispred Ajbroksa kako bi proslavili sa navijačima koji su se uoči meča okupili kako bi ekipi pružili podršku. Slavlje su potom nastavili u svlačionici, gde je u centru pažnje bio verovatno najzaslužniji čovek za prekid decenijskog posta tima iz Glazgova – Stiven Džerard.

Pevao je sa svojim igračima, skakao, a onda se zaleteo i po podu polivenom alkoholom proklizao duž svlačionice.

 

 

 

 

Zna i on koliko ova titula znaći navijačima, igračima, klubu koji je izbačen u četvrti rang takmičenja 2012. 

- Moram da pustim igrače da uživaju u ovome. Bio je ovo put pun uspona i padova. Deo sam njega tri godine, ali prethodnih deset ovi navijači, bivši igrači, osoblje, prošli su kroz svašta. Sasvim je normalno da sada žele da uživaju - rekao je Džerard u izjavi za Skaj Sport.

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija