• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2021

13:52

OVO NISMO VIDELI OD 2007. GODINE! KRAJ ili pauza za MESIJA i RONALDA?! Videćemo...

Fudbal

OVO NISMO VIDELI OD 2007. GODINE! KRAJ ili pauza za MESIJA i RONALDA?! Videćemo...

Podeli vest

U koliko ne osvoje titule u Španiji, odnosno Italiji, a realno im nisu velike šanse, Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo imaće gotovo sigurno jednu od najlošijih sezona od kada se bave najvažnijom sporednom stvari na svetu

Posle 11 godina dva najbolja fudbalera današnjice neće igrati u četvrtfinalu Lige šampiona!

To će se Ronaldu i Mesiju desiti prvi put od 2010. godine! Kako trenutno stoje stvari, sve je izvesnije da ih neće biti ni u najužem krugu kandidata za Zlatnu loptu!

Foto: Reuters

 

Ovo bi bio prvi put da se bar jedan od njih ne nalazi u Top 3  od davne 2007. godine!

Dva puta se samo dogodilo da nisu obojica među tri najbolja fudbalera sveta!

Pošto je prošle godine izbor izostao usled pandemije korone, Zlatna lopta i dalje je u Mesijevom vlasništvu. Podsetimo da je tada učinjena velika nepravda Robertu Levandovskom, koji je apsolutno zaslužio ovo priznanje!

Foto: Tanjug

Modrić i Mesi

Mesi je dobio torfej i laskavu titulu šest puta, a pet je bio je drugoplasiran! 

Ronaldo je bio najbolji na svetu pet puta, a šest puta na drugoj poziciji!

 

 

Izgleda da je došlo vreme za druge igrače... Robert Levandovski je definitivno prvi favorit za Zlatnu loptu 2021. godine! Nameću se i Kilijan Mbape i Erling Haland...Ne treba zaboraviti ni Luisa Suareza koji ima velike šanse da  osvoji Primeru sa Atletikom! Ostaje nam samo da čekamo i uživamo u bravurama ovih fudbalskih majstora... 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija