• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2021

17:02

SKUDETO SVE BLIŽI! Lukaku i Martinez sprečili DRAMU u Torinu! /VIDEO/

Fudbal

SKUDETO SVE BLIŽI! Lukaku i Martinez sprečili DRAMU u Torinu! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Intera savladali su Torino sa 2:1 (0:0) u 27. kolu Serije A

Nastavlja se pohod intera ka Skudetu! Bila je četa Antonija Kontea u ponoru do 85. minuta, delovalo je da će kiks u Torinu vratiti Milan u šampionsku trku, ali je bravura Lautara Martineza rešila pitanje pobednika - 2:1.

Foto: Reuters

Mirovale su mreže punih sat vremena na Olimpijskom stadionu u Torinu kada je Romelu Lukaku sa bele tačke doveo Neroazure u vođstvo. 

Bikovi su do tog momenta bili fokusirani na dafanzivu, ali je posle gola Belgijanca Torino morao da se otvori što je dalo rezultate. Simone Zaza je posle ulaska na teren imao veliku priliku, od svega je ispao samo korner, a Antonio Sanabrija najbolje se snašao u petercu Intera i poravnao na 1:1.

Mučio se Inter u nastavku meča sve do gola Lautara Martizena koji je doneo milanskom gigantu nova tri boda u borbi za titulu u Seriji A. 

U drugom meču popodnvenog programa Parma je slavila na svom terenu protiv Rome sa 2:0 (1:0). Izabranici Roberta Daversa grčevito se bore za opstanak, dok je Roma u poziciji da juri Ligu šampiona. Ipak, Mihaila je u devetom minutu doveo domaćina do prednosti. 

Pokušavala je Roma da se vrati u meč što je otvaralo prostor za Mihailu i Mana iz kontre. Poklekla je odbrana Vučice još jednom, Pelegrini je skrivio penal, a Hernani postavio konačan rezultat. 

Ranije danas, Bolonja je na svom terenu pobedila Sampdoriju

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Serija A, 27. kolo

Petak
Lacio – Krotone 3:2 (2:1)
Milinković-Savić 14, Luis Alberto 39, Kaisedo 84 – Simi 29, 50 (p)
Atalanta – Specija 3:1 (0:0)
Pašalić 54, 73, Murijel 55 - Pikoli 82

Subota
Sasuolo – Verona 3:2 (1:1)
Lokateli 4, Đuričić 51, Traore 81 – Lazović 43, Dimarko 79
Benevento – Fiorentina 1:4 (0:3)
Jonita 56 – Vlahović 8, 26,45, Ejserik 75
Đenoa – Udineze 1:1 (1:1)
Pandev 8 – De Pol 30p

Petak
Bolonja – Sampdorija 3:1 (2:1)
Berou 27, Svanberg 41, Sorijano 70 – Kvaljarela 37
Torino – Inter 1:2 (0:0)
Sanabrija 70 – Lukaku 62p, Martines 85
Parma – Roma 2:0 (1:0)
Mihaila 9, Ernani 55p
18:00 Kaljari – Juventus
20:45 Milan – Napoli

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija