• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2021

12:50

STOJKOVIĆ PRVI PUT GOVORIO O KOKEZI! Nije prijatno, ali nema veze sa fudbalom! Hoću mir!

Fudbal

STOJKOVIĆ PRVI PUT GOVORIO O KOKEZI! Nije prijatno, ali nema veze sa fudbalom! Hoću mir!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković se obratio naciji i jasno stavio do znanja kako će funkcionisati stvari u reprezentaciji

Legendarni jugoslovenski fudbaler, a sada selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, dotakao se odlazećeg predsednijka fudbalskog saveza, Slaviše Kokeze!

Poznato je da on ne dolazi u FSS otkako je policija počela da ispituje njegove poslove van sveta fudbala. 

Situacija nije prijatna, ali s obzirom na to da smo u svakodnevnom kontaktu svi mi u Savezu sve je mirno. Neću dozvoliti da se drugačije radi, hoću mir i koncentraciju. Koliko vidim ovo što mu se dešava nema veze s fudbalom, ili ja grešim - rekao je Stojković.

Foto: Informer

Dragan Stojković i Slaviša Kokeza!

 

Selektor je dodao da je specifičnost situacije prilikom njegovog imenovanja uslovila da se nekoliko dana kasnije obrati javnosti i novinarima.

 

- Ne odlučujem ja o svemu. Nemojte da mislite da sam sada ja i trener i predsednik i sve živo. Šalu na stranu, promocija kao promocija meni kao meni nije bila potrebna. S obirom na to da znamo šta se desilo, ta jedna neprijatna situacija, naterala nas je malo da spustimo tenziju, da vidimo šta i kako dalje. Nije bio momenat. Mislim da se mediji neće ljuititi, jer sam ja zaista otvoren i uvek ću odgovoriti svima na bilo koje pitanje, samo nemojte da me pitate o policiji, tu nisam baš ekspert. U specifičnoj smo situaciji i što se Kovida tiče i da te neke bliske susrete treba izbegavati. Ali, evo, ako je neko bio povređen time, izvinjavam se svima, biće vremena za pitanja.

Foto: tanjug

 

Stojković je takođe istakao da Savez normalno funkcioniše i bez Kokeze i da on kao selektor želi da tako i ostane i da reprezentativci razmišljaju samo o fudbalu.

Foto: Starsportphoto

 

- Situacija nije prijatna, ali obzirom da smo u svakodnevnom kontaktu svi u timu sve funkcioniše na najbolji mogući način. Mirno je, a ja niti hoću, niti želim da se drugačije radi. Želim mir, koncentraciju, da igrači budu fokusirani samo na utakmice, sve druge stvari vanfudbalske nas ne zanimaju. Ovo što se dešava, ja koliko vidim, nema veze sa fudbalom- rekao je Stojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija