• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2021

10:12

/ANKETA/ KOLIKO BODOVA ĆE OSVOJITI SRBIJA na startu kvalifikacija za SP? Piksi hoće 9!

Fudbal

/ANKETA/ KOLIKO BODOVA ĆE OSVOJITI SRBIJA na startu kvalifikacija za SP? Piksi hoće 9!

Podeli vest

Čekala je i dočekala Srbija Dragana Stojkovića na čelu fudbalske reprezentacije

Dragan Stojković je nekoliko meseci pre nego što je postao selektzor, kada se smao spekulisalo, poručio da bi odveo "orlovce" na Svetsko prvenstvo, pa navijači već vide Srbiju na velikoj smorti.

Pred utakmice koje našu reprezentaciju očekuju u martu na startu kvalifikacija, Stojković je poručio da očekuje devet bodova iz tri meča. 

Foto: Starsportphoto

Orlovi jure devet bodova

Ako mene pitate ja hoću svih devet bodova iz tri utakmice. Iskren da budem. Šta ćemo mi od toga osvojiti ne znam, da znam igrao bih kladionicu pa bih bio bogat čovek. Na svaku utakmicu idemo na tri boda, ne bavim se kalkulacijama i ne računam. Ko ti bre garantuje da ćeš dobiti Azerbejdžan? Milsite da je Luksmburg laka utakmica? Luksemburg će biti najteža utakmica. Zapamtite to! - kazao je Stojković.

Anketa

Reprezentacija Srbije 24. marta (20.45) u Beogradu počinje kvalifikacije za Svetsko prvenstvo protiv Republike Irske. Tri dana kasnije, 27. marta dočekujemo Portugaliju (20.45), a 30. marta se završava prvi ciklus kvalifikacionih utakmica gostovanjem u Azerbejdžanu (18.00).

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 2 godine

Luka Jovic nikad nije pokazao i nije za reprzetaciju drzi ga to sto je formalno u Realu.Golman Rajkovic retko pruza dobre partije cim naide jaci rivali mi pokleknemo

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija