• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2021

17:09

NAVIJAČI SE PITAJU ZAŠTO NEMA PRENOSA NA RTS-u!? Evo odgovora!

Fudbal

NAVIJAČI SE PITAJU ZAŠTO NEMA PRENOSA NA RTS-u!? Evo odgovora!

Podeli vest

Meč između Srbije i Republike Irske u okviru prvog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. igra se na Marakani u sredu od 20.45! Mnogi navijači su izrevoltirani zašto nema prenosa na RTS-u, a onda im je obrazloženje dao urednik sportske redakcije RTS-a Zoran Marković

Mi kao RTS ne možemo tu ništa da uradimo. Voleli bismo da imamo prenos, kao i ostale televizije. RTS i sve nacionalne frekvencije imaju želju da prenose jednu takvu utakmicu. Ne samo nju, nego sve one koje igra državna reprezentacija. Ali jednostavno nemaš pravo na to i niko ti to ne nudi. Da je nama ponuđeno da kupimo prenos za određenu cenu i da nemamo novca, onda je to druga stvar, ali nama niko i ne nudi - kratko je Marković prokomentarisao za Telegraf celokupnu "zbrku" koja je nastala u javnosti pred meč protiv Škotske, a očigledno se ništa nije promenilo ni sada.

Foto: Starsportphoto

 

Podsetimo, meč između Srbije i Irske u okviru prvog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. igra se na Marakani u sredu od 20.45, a prenos će biti na kanalu Nova S. 

U grupi A, igraju još i Portugalija i Azerbejdžan, dok je Luksemburg slobodan u ovom kolu.

Tri dana posle meča sa Ircima, "orlove" očekuje duel sa Portugalijom u Beogradu, dok će još tri dana kasnije gostovati Azerbejdžanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Brta

pre 3 godine

A kako Đilasova televizija ima pravo da prenosi. Ko je to dozvolio

Zoran

pre 3 godine

Šta vam tu nije jasno. Ko je predsednik fudbalskog saveza , a čija je TV??? Očigledan spoj kriminalaca i korupcija na delu.

sleet2203

pre 3 godine

O kakvoj podršci nacije govore, ako nema prenosa na nacionalnoj frekvenci?

Miroslav

pre 3 godine

RTS foliranje..da je prenos kriznog staba dr. Kona ne bi bilo ni reklama.I ovo je Srbija.

Zoran

pre 3 godine

Ти се само завали у фотељу и чекај да ти дођу на ноге да ти понуде.

Đole

pre 3 godine

Dabogda izgubili sve utakmice koje RTS neprenosi, ovo nije od juče,traje godinama

Dr

pre 3 godine

Pa Đilas kupio pravo prenosa i nikome neće da proda.Znali smo da je đubre..

Slavko

pre 3 godine

Hm...hm...ne može RTS a može Nova S da prenosi iako nema nacionalnu frekvenciju! Kakva je tu uloga Kokeze, bivšeg prerdsjednika FSS? U najmanju ruku sumnjiva!!!

spunful

pre 3 godine

Čuj njima niko ne nudi.Pošalji ponudu i kupi pravo na prenos.Ovi neznaju osnovna pravila kupovine i prodaje.Sram Vas bilo sve skupa.

oprem lose

pre 3 godine

Je l’ ti neko nudi hleb ili znas sam da ti treba pa odes do prodavnice da ga trazis? Da ste trazili prenos onda biste ga i dobili, jer nema tebe sta ko da trazi i da ti nudi. Danas svi pokusavaju da zarade, a RTS kao da se krije da ih nko ne nadje. Ma sve ih treba posmenjivati!

Čiča Avalski

pre 3 godine

Ala je ovaj Marković lepo objasnio ...a stvar je prosta - neće da troše pare za prenose utakmica, bolje je da ih peru pare kroz snimanje i repriziranje TV serija !!!

dejacat

pre 3 godine

Citiram Markovića: "Da je nama ponuđeno da kupimo prenos..." A da li ste VI (kao RTS) pitali i trazili da kupite pravo za taj prenos ?

Sasa

pre 3 godine

Sramota. Glavno da Madjare i Nemce prenose. Koga jos to zanima. A nasu selekciju kaooo. Nemogu. Ma necu vise ni da ih gledam ni na jednoj televiziji. Dabogda se nigde vise nekvalifikovali. I raspali ceo savez.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija