• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2021

17:09

U DECENIJI ZA NAMA NEMA JOJ RAVNE! Barsa NAJBOLJI klub na PLANETI!

Fudbal

U DECENIJI ZA NAMA NEMA JOJ RAVNE! Barsa NAJBOLJI klub na PLANETI!

Podeli vest

Međunarodni institut za fudbalsku istoriju i statistiku objavio je rezultat istraživanja o najboljem klubu u prethodnih deset godina! Na samom vrhu najuspešnijih klubova je španski gigant - Barselona

Kada sa uporede rezultati svetskih klubova u periodu između 2011. i 2020. godine, došlo se do zaključka da je najbolji tim prethodne decenije katalonski klub!

Osvojili su Mesi i drugovi 2.877 bodova, pa su tako pretekli najvećeg rivala Real Madrid (2.782).

Foto: Reuters

Real Madrid je ispod Barselone

U obzir su se uzimali trofeji, dati i primljeni golovi, dobijene utakmice, pa su Madriđani na kraju, ipak, drugoplasirani.

U top 10 su i  Bajern, PSŽ, Atletiko Madrid, Juventus, Čelsi, Mančester siti, Mančester junajted i Arsenal, a odmah ispod crte, dakle 11. je škotski Seltik.

Foto: Starsportphoto

Zvezda je 81. na listi

Na listi od 139 klubova, Crvena zvezda zauzima 81. mesto, a najbolji tim iz regiona je Dinamo Zagreb, koji je 28. na listi u prošloj deceniji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija