• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.03.2021

18:21

NAVIJAČI ĆE GLEDATI EVROPSKO PRVENSTVO NA STADIONU! Danska vlada potvrdila!

Fudbal

NAVIJAČI ĆE GLEDATI EVROPSKO PRVENSTVO NA STADIONU! Danska vlada potvrdila!

Podeli vest

Danska vlada saopštila je da da će najmanje 11.000 navijača moći da prisustvuje utakmicama Evropskog fudbalskog prvenstva u Kopenhagenu, u sred pandemije korona virusa

Evropsko prvenstvo u fudbalu održaće se od 11. juna do 11. jula u 12 gradova, a Kopenhagen će biti domaćin tri utakmice u grupnoj fazi i jedne utakmice u osmini finala. Kako se navodi, veći broj navijača moći će da udje na Parken stadion, "ako to dozvole zdravstveni uslovi".

- Evropsko fudbalsko prvenstvo je jedinstven i istorijski dogadjaj u Danskoj. Vlada je zbog toga dozvolila 11.000 do 12.000 gledalaca za četiri utakmice u Parku-rekla je ministarka kulture Danske Džoj Mogensen.

 


Ona je dodala da je osnovana ekspertska grupa, koja će proceniti koliko će navijača biti dozvoljeno.

- Takodje, obavestili smo Fudbalski savez Danske i Evropsku fudbalsku uniju da će možda biti potrebno zatvoriti stadion ako dodje do širenja infekcije, pošto bi sa zdravstvenog stanovišta bilo neopravdano dozvoliti gledaocima pristup utakmicama- navela je Mogensen. 

Za sada je neizvesno koji gradovi domaćini će moći da obezbede prisustvo navijača na utakmicama Evropskog prvenstva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija