• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2021

08:29

BORJAN UŽIVAO U PETARDI KANADE! Kapiten Zvezde matiran svojom krivicom, ali pobedom krenuo ka Kataru! /VIDEO/

Fudbal

BORJAN UŽIVAO U PETARDI KANADE! Kapiten Zvezde matiran svojom krivicom, ali pobedom krenuo ka Kataru! /VIDEO/

Podeli vest

Kanadska reprezentacija je sa kapitenom srpskog šampiona Milanom Borjanom na golu očekivano savladala najbolji tim Bermuda sa 5:1

Počele su KONKAKAF kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022, a dominirali su izabranici selektora Kanade, Džona Herdmana, koji su timu Bermuda "spakovali" pet komada u mrežu!

Junak pobede bio je trostruki strelac Kajl Larin, napadač turskog Bešiktaša, a sva tri puta mu je asistirao igrač Bajerna, Alfonso Dejvis.

Riči Larej je takođe uspeo da zatrese mrežu rivala, posle asistencije Samuela Adekungbea. 

U 63. minutu je i Kejn Kričlou primorao Milana Borjana da izvadi loptu iz mreže! Ruku na srce, morao je Borjan bolje da reaguje kod tog pogotka, ali je samo olakšao reprezentativcu Bermuda da ga matira!

Uspeo je tako Kirčlou da postigne počasni gol,  ali je šest minuta kasnije Larin ubeležio het-trik. Konačan rezultat je u 81. minutu postavio igrač Vulverhemptona, Teo Korbeanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija