• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2021

00:37

PIKSI DOTUKAO PORTUGALCE! Ne znam, nisam video! Ne komentarišem sudije! /VIDEO/

Fudbal

PIKSI DOTUKAO PORTUGALCE! Ne znam, nisam video! Ne komentarišem sudije! /VIDEO/

Podeli vest

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi prokomentarisao je meč protiv Portugalije, u kom je Srbija izvukla remi sa 2:2 uz poništeni gol Kristijana Ronalda u sudijskoj nadoknadi

Nije bilo VAR tehnologije, poništen je gol Ronalda u nadoknadi, a  Portugalac je bio toliko besan da je otišao sa terena i bacio traku.

- Ja ne komentarišem sudijske odluke ni kad su za, ni kada su protiv nas -  rekao je Stojković na pitanje portugalskih novinara.

- Greške su sastavni deo sporta i mi moramo tako da gledamo na stvari. Nisam video tu situaciju, tako da ne mogu da tvrdim sto posto da li je gol ili nije. Ako pogledam, znaću istinu, sada je ne znam - dodao je Stojković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 3 godine

Bravo Piksi mora još bolje samo jedan savet od samog starta mora se igrati tako kao drugo poluvreme kao drugo ako Tadic I Matić nemogu ceo meč da odigraju ubaci ih uvek polovinom prvog poluvremena a ne da ih izvedes polovinom drugog poluvremena jer je tad ekipa dosta oslabljena . Njih dvojica su stub igre to se pokazalo i u prvoj utakmici sa Irskom i sad sa Portugalom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija