• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2021

11:59

RONALDO? BIO JE FRUSTRIRAN! Kapiten Srbije pričao o nesportskom potezu Portugalca!

Fudbal

RONALDO? BIO JE FRUSTRIRAN! Kapiten Srbije pričao o nesportskom potezu Portugalca!

Podeli vest

Reprezentacija Srbije pod novim selektorom Draganom Stojkovićem remizirala je sa aktuelnim prvakom Evrope Portugalijom, i to nakon pto je gubila 0:2 nakon prvog poluvremena

Aleksandar Mitrović, Filip Kostić i Stefan Mitrović, doneli su Srbiji bod. Kristijano Ronaldo je na kraju meča bio besan jer sudija nije priznao njegov pogodak, Mitrović nije odustao, borio se do kraja, i to nam se isplatilo.

Kapiten Srbije Dušan Tadić prokomentarisao je potez Ronalda kada je napustio teren pre kraja meča i skinuo kapitensku traku.

- Nezgodno je bilo, ta situacija i njihova šansa... Ali dobro, sreća prati hrabre, mislim da smo bili hrabri i onda hoće i sreća da te pogleda - kazao je Dušan Tadić.

Ronaldo je baš bio nervoza.

- Dobro, sigurno je bio isfrustriran, to pokazuje i njegov karakter da je stalno gladan golova, da je pobednik.

Foto: starsprot

 

Srbija se vratila posle dva gola minusa.

Mislim da ima dosta dobrih stvari koje možemo da izvučemo, ima i negativnih, moramo izvući pouke i idemo da napredujemo. Od Mistera možemo mnogo da naučimo, treba da ga slušamo i da upijamo, i biće sve bolje i bolje.

Karakter je, pokazalo se, glavno oružje ovog tima.

- Pa da, od prvog dana Mister pokušava da usadi njegovo saomopuzdanje, njegovu samouverenost, da se nikad ne predajemo i da verujemo u nas nebitno ko je protivnik. Tako da, eto, zato kažem, biće sve bolje i bolje i samo treba da težimo ka tome.

Foto: Starsportphoto

 

Mitrović je postao rekorder po broju golova u reprezentaciji, što je zaista veliko ostvarenje.

- Drago mi je zbog njega, zezali smo se da će biti prvi, i sad kad je to postao drago mi je zbog toga. Kod tog gola, bila je dobra akcija, žao mi je samo što nije bilo i više takvih situacija, mogli smo i više da ih ugrozimo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija