• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2021

12:37

ŠTA JE PIKSI REKAO IGRAČIMA U SVLAČIONICI? Pavlović otkrio kako je selektor pogurao orlove!

Fudbal

ŠTA JE PIKSI REKAO IGRAČIMA U SVLAČIONICI? Pavlović otkrio kako je selektor pogurao orlove!

Podeli vest

Fudbaleri Srbije odigrali su 2:2 na utakmici protiv Portugala u Beogradu, nakon što je u Kristijanu Ronaldu u poslednjem napadu gostiju poništen

Srbija je zaslužila remi, posebno zbog hrabre igre u drugom delu utakmice. Jedna od svetlih tačaka naše ekipe bio je Strahinja Pavlović.

- Bila je jedna jako teška utakmica sa dosta trčanja, pogotovo meni. Možda jedna od najtežih u karijeri, jer sam morao dosta toga da „pokrpim“ na strani i unutra. Videli ste o kakvoj je ekipi reč. Sigurno jedna od najboljih na svetu. Mi smo dali sve od sebe, loše smo počeli, najniži igrač kod njih nam je dao dva gola glavom. Mislim da sebi to nismo smeli da dopustimo. Šta je tu je, bitno je da nismo izgubili i da smo na dobrom putu – istakao je Pavlović.

Uživao je na terenu, iako je ovo možda bila jedna od najtežih utakmica u njegovoj karijeri.

Foto: Starsportphoto

 



- Sigurno da jeste jedna od najtežih. U ovom sistemu su dobro pokrivali teren i otvarali. Videlo se u prvom poluvremenu, ali posle smo uspeli da pročitamo njihovu igru i bilo je mnogo lakše. Ovo su utakmice koje su bitne za nas mlade igrače. Ja sam uživao – rekao je fudbaler Srbije.

Mnogi se pitaju šta je to Dragan Stojković Piksi rekao na poluvremenu, pa su orlovi u nastavku delovali mnogo drugačije.

- Rekao nam je da nastavimo. Da probamo da igramo ono što nismo u prvom poluvremenu, on nam je samo dao motivaciju i pogurao nas napred. Čim smo startovali, dali smo gol da se podignemo – dodao je Pavlović.

Foto: Starsportphoto

 

On zaključuje da nije profesionalno to što je Ronaldo tek tako napustio teren pre poslednjeg zvižduka i pritom je pohvalio svog saigrača, Stefana Mitrovića, na sjajnoj intervenciji.

- Mislim da nije profesionalno. Bila je jako teška situacija, nema VAR-a. Ne bih znao šta da kažem Mitar je fantastično odbranio, pogotovo onaj drugi udarac. Vratilo mu se za onaj bezveze kiks, vratio je Srbiji, on je danas bio heroj – zaključuje Strahinja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija