• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2021

16:31

PIKSI NIJE POTCENIO NI SEOSKE EKIPE, NEĆE NI AZERBEJDŽAN! Usadili smo im novi MENTALITET!

Fudbal

PIKSI NIJE POTCENIO NI SEOSKE EKIPE, NEĆE NI AZERBEJDŽAN! Usadili smo im novi MENTALITET!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije u subotu je remizirala sa Portugalom 2:2 (0:2) u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

Ono nacionalnog tima okupile su se same legende fudbala, pa je tako direktor reprezentacije Stevan Dika Stojanović. "Orlovi" su odigrali iznad svih očekivanja za sve fudbalske sladokusce u Srbiji, a nakon osvojena četiri boda sledi put u Baku gde nas očekuje duel sa nezgodnim Azerbejdžanom.

Foto: FSS

Ipak, direktor reprezentacije Stevan Stojanović ističe da selektor Stojković nikada nikoga nije potcenio, te da neće ni Azerbejdžan!

- Piksi nikoga u životu nije precenio, ali ni potcenio. I kad je Zvezda gostovala u selima i igrala sa nižerazrednim protivnicima uvek se trudio da ostane na visini, duboko poštujući rivala, ma, uvek je bio na 100 odsto. Ne pričam ovo slučajno, tek tako da bih nešto rekao, već zbog predstojećeg duela sa Azerbejdžanom, koji je, možda, papirnati autsajder, ali biće mu posvećena najveća moguća pažnja, shvatiće se kao da pripada grupi ponajboljih na kontinentu. Evo trenutka i da se vratim na ono što je iza nas, na utakmicu sa Portugalcima, gde je Piksi respektovao prvaka Evrope, jednu od tri najjače reprezentacije na planeti, no, verovao je i posle 0:2 da ništa nije izgubljeno… Znam kako je reagovao u pauzi dva poluvremena, šta je pričao igračima u svlačionici, kako ih je dizao, hrabrio, ulivao veru, nadu…Videli ste kako su momci izašli u nastavku…Kao na krilima - rekao je Stevan Stojanović.

Foto: FSS

Direktor reprezentacije ističe da je svim igračima usađeno da će Srbija uvek igrati na gol više. 

- Svima se usadilo: za gol više. I nema odustajanja kad je rezultatski minus. Desilo se protiv Iraca, ponovilo tri dana kasnije. Na istom stadionu. Uglavnom, usvaja se ono na čemu selektor insistira, na jednom ili dva dodira, na brzom pasu…Da sve bude baš po ukusu, potrebno je i vreme, neke stvari ne bi smele da se dešavaju, mislim na gotovo preslikane propuste u odbrani… Polako, ispraviće se greške, hajde samo da ih ne bude u susretu sa Azerbejdžancima, da okončamo posao onako kako smo planirali, da na pravi način prebrodimo ovaj ciklus - podvukao je Stojanović za "Sportklub". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
A1

pre 3 godine

Ако је Стојановић, као бивши голман и садашњи директор А репрезентације, био пресудан за избор Дмитровића уместо Рајковића - онда је он клипан коме ваља заврнути уши...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija