• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2021

22:07

HAOS NA KONFERENCIJI reprezentacije Hrvatske! Uključila se Modrićeva ŽENA i pitala kada će PRESTATI! /VIDEO/

Fudbal

HAOS NA KONFERENCIJI reprezentacije Hrvatske! Uključila se Modrićeva ŽENA i pitala kada će PRESTATI! /VIDEO/

Podeli vest

Luka Modrić ušao je u istoriju hrvatskog fudbala

Modrić je za reprezentaciju Hrvatske odigrao 135 utakmica i tako je pretekao Darija Srnu. U to ime, Fudbalski savez Hrvatske priredio je iznenađenje za svog kapitena. 

Navodno, trebalo je to da bude konferencija pred utakmicu sa Maltom, ali su se umesto novinara pojavili bivši saigrači, treneri, prijatelje i članovi porodice. 

Foto: Reuters

Modriću su pitanja postavljali Darijo Srna, Slaven Bilić, Davor Landeka, Niko Kranjčar, Hrvoje Čale, Marijan Buljat, Iva Olivari i Mateo Kovačić, a najveći šou napravila je njegova supruga Vanja Modrić.

Vanja Modrić ga je pitala ko mu je omiljeni saigrač od svih sa kojima je igra u reprezentaciji.

- Ovo mi je najteže pitanje, i od žene naravno, ko će da postavi teško nego žena. Najdraži, ne mogu to da izdvojim jednog. Igrao sam sa mnogo saigrača i stekao sam odnose sa mnogima prijateljske, ne bih rekao jednog, već nekoliko. Da li da ih nabrajam ili da ostane da su mi svi dragi. Daj neko lakše? - tražio je Modrić, a supruga mu je uslišila želju.

Da li znaš kad ćeš prestati da igraš?

- Ne ide lako s tobom. Ne znam ljubavi, ti sama znaš koliko mi ovo znači, koliko sam srećan kada igram sa reprezentacijom, moraćeš još malo da se strpiš, videćemo koliko će to biti, ali imaćemo priliku da uživamo zajedno i da više budemo zajedno, nemoj da te to brine - odgovorio je uz osmeh.

Foto: Reuters

Konferenciju je završio otac Stipe, koji ga je pitao za najdraži gol.

- Najdraži gol je onaj protiv Argentine, zbog svega što smo napravili na Svetskom prvenstvu u Rusiji i zbog značaja utakmice. Naravno da su mi svi reprezentativni golovi dragi, ali ovaj je posebniji od drugih - odgovorio je Luka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija