• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2021

11:41

KRIVIČNE PRIJAVE ZA BEDNIKE! Obrisane lažne ponude za Ronaldovu traku!

Fudbal

KRIVIČNE PRIJAVE ZA BEDNIKE! Obrisane lažne ponude za Ronaldovu traku!

Podeli vest

Velika bura podigla se zbog humanitarne aukcije na kojoj se prodaje kapitenska traka koju je Kristijano Ronaldo bacio na travu tokom meča Srbije i Portugala (2:2)

Akcija je pokrenuta  za pomoć bebi Gavrilu Đurđeviću. Ali, na aukciji je  došlo do neozbiljnih ponuda pojedinaca koji su pomislili da je u pitanju igra, pa je suma došla do neverovatnih milijardu i 200 miliona dinara.

Zbog toga su na sajtu na kome je objavljena aukcija zaustavili aukciju i obrisali lažne ponuda, a sada je uveden i dodatni korak da nalog mora da se verifikuje, kako bi moglo dalje da se licitira za ovaj predmet.

Foto: Starsportphoto

 

Navode čak i da je moguće i da onaj ko pobedi na aukciji, a odbije da plati, može i krivično da odgovara.

- Aukcija je krenula odlično, ali je nažalost privukla i neozbiljne ponuđače koji svojim ponudama kvare ovu humanitarnu akciju. Sve ponude koje nisu ozbiljne uklanjamo i činimo sve što je u našoj moći da održimo regularnost aukcije. Da bismo sprečili ovakvo ponašanje pojedinaca, upravo smo uveli dodatni korak - verifikaciju potencijalnog kupca na ovoj aukciji. Nakon što potvrdimo da je regularan, ponuđač će moći da unese svoju ponudu. Ukoliko onaj ko pobedi na aukciji i pored svega odbije da uplati izlicitiran iznos, protiv njega može biti podneta krivična prijava. Ovim putem apelujemo na sve da na aukciji učestvuju samo oni koji žele i mogu da pomognu, jer se, podsećamo, ovde borimo za život jedne bebe - navode u saopštenju sa portala na kom je pokrenuta licitacija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija