• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2021

14:46

AGONIJA SE NASTAVLJA! Legenda ne veruje da će se Jović vratiti u Real, Španci likuju jer ne igra za Srbiju!

Fudbal

AGONIJA SE NASTAVLJA! Legenda ne veruje da će se Jović vratiti u Real, Španci likuju jer ne igra za Srbiju!

Podeli vest

Srpski napadač Luka Jović će se teško vratiti u Real Madrid nakon pozajmice u Ajntraht, smatra Pedrag Mijatović

Luka Jović je odigrao samo 25 minuta u tri meča za reprezentaciju Srbije nacionalni tim, piše "As", kao da su jedva dočekali.

Španci su bili vrlo oštri pa konstatuju da se Jovićeva odluka da u Ajntrahtu traži više minuta za igru sada čini pogrešnom, jer, osim što tamo ne igra i u reprezentaciji Srbije je postao tek treća napadačka opcija.

- Napadač je tražio da ide iz Reala kako bi igrao više, međutim uprkos sjajnom startu u Ajntrahtu sa tri gola u tri utakmice, poslednjih nedelja ga nema. Nije dao gol još od 3. januara, a osim toga marginalizovan je u svojoj reprezentaciji koja doživljava uspon i blistave momente. Počeo je samo na tri utakmice od poslednjih 11 u Ajntrahtu - piše madriski list.

Foto: Reuters

Luka Jović će se teško vratiti u Real

Predrag Mijatović nije baš optimista, kaže da će mu biti teško da se vrati u Real.

- Situacija Luke Jovića nije laka, nije se najbolje snašao na startu. Taj prvi utisak u velikom klubu je jako bitan, kakav utisak ostaviš na navijače, čelnike kluba i novinare. On nije ostavio jak prvi utisak, i onda je došao u situaciju da mora da traži mogućnost da se formira i da pokaže svima koji su ga doveli da može da bude član Reala. Naravno pratim i nemačku ligu, video sam da je počeo fenomenalno, pa imao zastoj. Verujem da on može da pokaže i dokaže da može da bude igrač Reala. Neće mu biti lako, jer jednom kada odeš iz Reala na pozajmicu ili drugačije, teško je vratiti se, ali da budemo optimisti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija