• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2021

10:38

DA LI ON PREUZIMA FSS? Novo ime na listi kandidata za predsednika Saveza!

Fudbal

DA LI ON PREUZIMA FSS? Novo ime na listi kandidata za predsednika Saveza!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je jedan od kandidata za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije

Slaviša Kokeza je pre nekliko nedelja podneo ostavku , a još nije poznato ko će naslediti doskorašnjeg prvog čoveka srpskog fudbala.

Mrkela glavni kandidat za predsednika FSS

Nemanja Vidić je navodno jedan od kandidata, ali kako prenosi Sputnjik sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela iz senke je iskočio u prvi plan i  postao najozbiljniji kandidat za tu poziciju.

Foto: Starsportphoto

Mitar Mrkela

On je poslednje ime na listi ljudi dovođenih u vezu sa mestom predsednika FSS, pošto su se pre njega pominjali Nemanja Vidić, Vladan Lukić i Zvezdan Terzić. Sada mesto zastupnika predsednika FSS zauzima Marko Pantelić, dok se novi predsednik ne izabere.

Među razlozima zbog čega bi Mrkela mogao da bude prvi čovek srpskog fudbala navodi se nekoliko njegovih prednosti. Jedan je bogata biografija što kao fudbalera, što kao funkcionera.

Samo u ovoj aktuelnoj karijeri je bio predsednik FS Beograda, direktor mlađih kategorija pri FSS kada su naše omladinske selekcije osvajale titule prvaka Evrope i sveta, a trenutno je i sportski direktor Crvene zvezde tokom njenih najvećih uspeha od raspada Jugoslavije.

Isti izvor navodi i da se Mrkela kroz  karijeru nikada nije iskompromitovao, da nije deo uobičajenih svađa u srpskom fudbalu. Takođe, u odličnim je odnosima sa aktuelnim selektorom Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem, sa kojim je bio saigrač u Crvenoj zvezdi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

НЕ НЕ И НЕ НЕ НЕ И НЕ !!!МЕЂУ ПРВИХ 10 ЉУДИ У РУКОВИДФТВУ НОВОФ ФСС НЕ СМИЈЕ БИТИ НИКО КО ЈЕ ПРЕТХОДНО РАДИО ИЛИ БИО ПОВЕЗАН ,СА ПРЕДХОДНИМ СИСТЕМОМ.САМО ПОТПУНО НОВИ ЉУДИ ГАРАНТУЈУ УСПЕХ РЕФОРМЕ.МИТО ЈЕ ПРЕМЕКАН И ПРЕВИШЕ ПОВЕЗАН СА ЉУДИМА ИЗ СИСТЕМА .ТО БИ БИО НАСТАВАК НАФИЈАШКО КОРУПЦИОНАШКОГ СИСТЕМА.СЈАШИ КУРТА ДА УЗЈАШЕ МУРТА !!! САМО НЕМАЊА ВИДИЋ И ПОТПУНО ОДРЕШЕНЕ РУКЕ ГАРАНТУЈУ УСПЕХ !!!

alekmaric93

pre 3 godine

Vise bi voleo Vidica ali ne bih imao nista protiv Mrkele, jako korektno se ponasa, bez mrlje, dugo je u poslu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija