• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2021

21:02

PRIVODILI GA SA SRPSKOM STARLETOM A SADA SUDI LIGU ŠAMPIONA! Od Ajfonke do Porta i Čelsija!

Fudbal

PRIVODILI GA SA SRPSKOM STARLETOM A SADA SUDI LIGU ŠAMPIONA! Od Ajfonke do Porta i Čelsija!

Podeli vest

Slovenački fudbalski sudija, Slavko Vinčić, ima veliko poverenje UEFA koja ga je delegirala za ovogodišnje četvrtfinale Lige šampiona, iako je privođen prošle godine sa starletom Tijanom Maksimović, poznatijom kao Tijana Ajfon u okviru akcije "Kristal"

Slovenački sudija Slavko Vinčić će u sredu deliti pravdu na meču Porto - Čelsi.

To će mu biti četvrti susret u Ligi šampiona, a sudio je mečeve Atletiko - Lokomotiva (0:0), Inter - Šahtjor (0:0) i Lajpcig - Liverpul (0:2) u osmini finala!

Foto: reuters

 

Podsetimo, u maju prošle godine se podigla velika prašina oko njega, kada je privedeno 36 osoba kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružj!

Među njima je bila starleta Tijana Ajfon a u mediji se moglo čuti da je osumnjičena za prostituciju. Vinčić je tada rekao:

Foto: printscreen RTV Pink

 

- Posle sastanka sa poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo, i odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikog od njih nisam poznavao. Posle policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gde sam objasnio da uopšte ne znam te ljude, i nakon toga su me pustili tako da sam mogao da se vratim kući u Sloveniju.

Vinčić je ubrzo nakon toga bio delegiran za mečeve slovenačke lige!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Joja

pre 3 godine

E daje bio sa Anom Korackom nebi sada sudio ona biga iscedila kao limun nebi covek mogo na noge da stoji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija