• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2021

11:37

KAPA DOLE! I dres Dušana Tadić na aukciji za malog Gavrila!

Fudbal

KAPA DOLE! I dres Dušana Tadić na aukciji za malog Gavrila!

Podeli vest

Kapiten Ajaksa i fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić podržao je humanitarnu akciju za sakupljanje sredstava za lečenje šestomesečnog Gavrila Đurđevića

Cela Srbija se ujedinila da bi se obezbedila sredstva za lečenje šestomesečne bebe Gavrila koji boluje od spinalne mišiće atrofije. Za lečenje ove opake bolesti potrebno je čak 2,5 miliona evra.

I srpski sportisti su se još jednom uključili u humanu akciju kako bi pomogli porodici malog Gavrila u sakupljanju sredstava.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i kapiten Ajaksa, Dušan Tadić, uključio se u akciju za sakupljanje sredstava za malog Gavrila i donirao dres koji je nosio na utakmici holandskog prvenstva.

Foto: reuters

Dušan Tadić donirao dres Ajaksa

Dres je oglašen na internet sajtu za licitacije i svi koji su zainteresovani moći će u narednih pet dana da se nadmeću za ovaj vredan sportski predmet i tako pruže podršku malom Gavrilu I njegovoj porodici u borbi u kojoj ih deli dva i po miliona koraka od spasonosnog leka.

Dres kapitena fudbalske reprezentacije Srbije biće na aukciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija