• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2021

23:40

IZGUBIO PA PUCAO NA NAVIJAČE! Trener u ZAMBIJI napravio haos!

Fudbal

IZGUBIO PA PUCAO NA NAVIJAČE! Trener u ZAMBIJI napravio haos!

Podeli vest

Policija u Zambiji istražuje incident u kome je fudbalski trener na kraju utakmice ispalio osam hitaca u vazduh, da bi se navodno odbranio od navijača nakon što je njegov tim izgubio

"AP" prenosi da je Esu Čalo Zulu, trener fudbalskog kluba "Zesko Čipata" ispalio tri hica na terenu na kraju meča, a zatim još pet kod vozila svog tima, parkiranog u blizini igrališta.

Incident se dogodio nakon što je njegov trećeligaš u subotu izgubio od lokalnog rivala "Prizn Lepards Čipata" u istočnoj provinciji Zambije sa 1:0.

AP prenosi da je policija saopštila da je Zulu priznao da je pucao, ali da je naveo da je to bilo u samoodbrani, pošto je morao da ispali hice u vazduh kako bi rasterao pristalice tima koje ga ne podržavaju i koji su ga okružili nakon utakmice, a zatim pretile da će kamenovati vozilo svog tima.

Zambijski fudbalski savez poručio je da čeka zvanični izveštaj o incidentu od delegata lige na utakmici pre nego što preduzme bilo kakvu akciju, a policija, koja je zaplenila pištolj, navela je da je on pribavljen legalno i da trener ima dozvolu za njega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija