• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2021

10:31

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE BILA SA IGRAČIMA JUNAJTEDA! Škrti su, neće da plate! /FOTO/

Fudbal

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE BILA SA IGRAČIMA JUNAJTEDA! Škrti su, neće da plate! /FOTO/

Podeli vest

Mađarska glumica u filmovima za odrasle Šona River otkrila je da je bila sa trojicom fudbalera Mančester junajteda i podigla prašinu u Engleskoj

On je otkrila da se jendom fudbaleru nije dopalo što je za "eskort usluge" morao da plati, pošto je želeo da sa Šonom River bude bez ikakve naknade. 

- Očekuju da budeš s njima zato što su poznati, ali opet ne bi želeli vezu. Žele da im budeš devojka sa strane, a to što su bogati ne znači da su naročito velikodušni kada je u pitanju novac. Mene su tri fudbalera Mančester junajteda unajmila kao "pratnju", hteli su svašta od mene, ali jedan od njih mi je posle svega oteo 200 evra kako bi platio dostavu pice. Verujem da mu je ego bio povređen što je morao da mi plaća - ispričala je Mađarica.

 

 

Nije otkrila imena fudbalera, ali jedan od trojice igrača Mančester junajteda bio je veoma škrt.

- Pitala sam ga za  200 evra, a on mi se izvinio i rekao da je naručio picu za prijatelje i da je uzeo taj novac zato što nije imao više - ispričala je River.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija