• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2021

07:09

NE IGRATE SVAKI DAN PROTIV NJEGA! Pavlović otkrio kako je bilo čuvati Ronalda!

Fudbal

NE IGRATE SVAKI DAN PROTIV NJEGA! Pavlović otkrio kako je bilo čuvati Ronalda!

Podeli vest

Jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera Strahinja Pavlović oduševio je javnost partijama u dresu nacionalnog tima

Tokom mandata Ljubiše Tumbakovića, Pavlović nije imao "fudbala u nogama", ali od kako se preselio iz Monaka u Serkl Briž izdanak Partizanove omladinske škole igra sve bolje. 

Podizanje forme pokazao je i tokom martovskog ciklusa gde je bio starter na sva tri meča. Naravno, medije je najviše zanimao njegov susret i čuvanje Kristijana Ronalda. 

- Bilo je to lepo iskustvo, jer nemate priliku svaki dan da se susretnete sa svetskim golgeterom poput Kristijana Ronalda. Posle utakmice smo razmenili par reči i bio je vrlo prijatan - rekao je Pavlović. 

Foto: Starsportphoto

U Belgiji se sjajno snašao, a u Župiler ligi skuplja potrebno iskustvo za fudbal u zapadnoj Evropi, gde se igra potpuno drugačije u odnosu na Srbiju. 

- Iz nedelje u nedelju raste mi integritet. Gol protiv Kortrajka na debiju pomogao mi je da izgradim samopouzdanje. Od tog trenutka mislim da sam se prilično dobro pokazao, ne samo nazad, već i u ofanzivi. Volim da se priključujem napadu i to se isplatilo protiv Beršota. Uložili smo ogromnu količinu energije, ali zato nam je pobeda bila još slađa. To će nas inspirisati da ponovimo partiju i protiv Levena. Uveren sam da ćemo u poslednje dve utakmice uspeti da obezbedimo opstanak - rekao je Pavlović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija