• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2021

11:12

DINAMO DOBIJA STADION OD 60.000.000 EVRA! Ovako će izgledati novi Maksimir! /FOTO/

Fudbal

DINAMO DOBIJA STADION OD 60.000.000 EVRA! Ovako će izgledati novi Maksimir! /FOTO/

Podeli vest

Fudbalski klub Dinamo Zagreb godinama je na meti oštrik kritika zbog stadiona, jer je "Maksimir" u raspadu

Izgleda da su konačno rešili to da promene, pa su čelnici kluba koji igra četvrtfinale Lige Evrope objavili načelni izgled novog stadiona koji bi trebalo da bude završen za tri godine.

Virtuelni izgled novog Maksimira napravio je zagrebački arhitekta Oto Barič. Stadion će koštati 60.000.000 evra i trebalo bi da bude završen za tri godine.

- U trenucima kada naši igrači pišu nova večna poglavlja slavnog Dinama, po prvi put predstavljamo ideju i viziju kako mislimo da bi trebalo da izgleda naš dom! Na temelju materijala napravljenih od strane kluba, a usklađenih sa standardima UEFA, vizuelni izgled stadiona u "Maksimiru" napravio je poznati zagrebački arhitekta Oto Barić, sa svojim partnerima iz specijalizirane firme Polymachine koji su ideju i viziju pretočili u ove fotografije. Novi Dinamov stadion uključuje:  34 000 natkrivenih sedišta, 3000 VIP mesta,  medijski centar,  osiguran smeštaj za gledaoce s invaliditetom...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija