• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2021

08:52

ON JE NOVI ŠTOPER SRBIJE! Odbio Albaniju i Francusku, ne zaboravlja korene, a idol mu je Nemanja Vidić! /VIDEO/

Fudbal

ON JE NOVI ŠTOPER SRBIJE! Odbio Albaniju i Francusku, ne zaboravlja korene, a idol mu je Nemanja Vidić! /VIDEO/

Podeli vest

Srbija je u mlađim kategorijama dobila izuzetno talentovanog fudbalera Monaka Dejana Kuzmanovića

Izbrao je Dejan Kuzmanović, mladi 17-godišnji defanzivac Monaka, dres "orlova", iako je mogao da igra za Francusku.

Dejan igra na poziciji štopera i desnog beka, što su pozicije koje su "najtanje" u A timu, pa bi u budućnosti mogao da bude veliko pojačanje za seniorsku selekciju.Klub iz Kneževine je potvrdio da će Kuzmanović biti deo selekcije Srbije koja će 20. i 22. aprila u Zenici odmeriti snage sa vršnjacima iz BiH. 

Majka mu je Albanka pa je tako mogao da igra za Albaniju, a pošto je rođen u Lionu imao je opciju da obuče dres Francuske. Ipak, on ne zaboravlja korene!

Foto: YOUTUBE/AS MONACO/PRINTSCREEN

Dejan Kuzmanović

- I baba i deda su mi Srbi, a otac rođen u Francuskoj. Odrastao sam sa roditeljima iz različitih kultura i zemalja. U krvi sam ipak Srbin, iako sam odrastao kao Francuz. Ponosan sam na svoje korene i bila bi mi čast da igram za Srbiju - pričao je on za sajt Monaka. 

Rano je otišao od kuće u akademiju Monaka i to ga je ojačalo. 

- Bio sam dosta stidljiv zatvoren u sebe. Previše. Ali vremenom sam se promenio, sad sam pravi fajter. Možda je uticalo to što sam sa 13 godina otišao od kuće. Morao sam da se osamostalim i sazrim. Tako sam se formirao kao ličnost - smatra Kuzmanović, koje je jedan od najvećih idola Nemanja Vidić. 

- Serhio Ramos, a pre njega Nemanja Vidić. Pre svega zato što je Srbin, kao i ja. To su defanzivci, čvrsti, jaki u duelima, čisti. Tehnički su sjajni, lideri svojih ekipa na terenu i u svlačionici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija