• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta

12.04.2021

19:53

LUDNICA U ELITNOM RANGU SRBIJE! POLA LIGE STREPI ZA OPSTANAK! Goleada na Banjici, poraz Radnika, Napredak rutinski...

Fudbal

LUDNICA U ELITNOM RANGU SRBIJE! POLA LIGE STREPI ZA OPSTANAK! Goleada na Banjici, poraz Radnika, Napredak rutinski...

Podeli vest

U okviru 31. kola Superlige Srbije u ponedeljak je odigrano pet mečeva! Inđija je minimalnim rezultatomn savladala Bačku, Napredak je pobedio Mačvu 2:0, Rad je u sjajnom utakmici punoj golova pobedio Novi Pazar 3:2! Radnik je poražen od Metalca 1:2, a Vojvodina je bila bolja od Zlatibora 2:1

Bačka, Mačva i Zlatibor nemaju više čemu da se nadaju u elitnom rangu takmičenja!

Moraće polako da spremaju ekipe za niži rang, ali definitivno će biti mnogo uzbuđenja do poslednjeg kola ovosezonskog nadmetanja!

Strepe za opstanak u Superligi Srbije Inđija, Napredak, Rad, Novi Pazar, Javor, pa čak i Radnički iz Niša i Voždovac! Praktično pola lige! 

Foto: Starsportphoto

Radivojević između defanzivaca Novog Pazara

Inđija je golom Dimitrova u 21. minutu meča pobedila Bačku i potpisala joj ispisnicu iz ovog ranga takmičenja!

Vojvodina je savladala Zlatibor, a prvi strelac je bio Zukić u 32, potom je izjednačio  Vukić u 63, a onda je Vukadinović doneo pobedu novosadskom timu u 77. minutu meča!

Foto: Starsportphoto

Bivši ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić posmatrao je meč na Banjici

Rad je pobedio Novi Pazar golovima Gojkovića u 10, Šarića u 52. i Kaluđerovića u 77. minutu meča! Delimeđac je bio precizan za Pazarce u 26. minutu, a Petar Gigić u 83! Sjajan je Rad ovog proleća! Andrija Kaluđerović se ovim golom ponovo izjednačio sa Milanom Bojovićem na poziciji najboljeg strelca Superlige od kada je Srbija samostalna zemlja!

Foto: Starsportphoto

Ponovo je bio precizan odlični Andrija Kaluđerović

Radnik je izgubio i odigrao 1:2 sa Metalcem! Gol za domaćina postigao je Makarić u 23. minutu, a za Metalac Mboungou u 30. i Maksimović u 59. minutu! Trener Slavoljub Đorđević dobio je crveni karton zbog prigovora!

Foto: Starsportphoto

Makarić ima sjajnu sezonu! Postigao je 20. gol!

Napredak je sa 2:0 pobedio Mačvu golovima Milunovića u 41. minutu i Čečerića u 57!

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija