• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2021

23:35

FUDBALSKI SAVEZ POTVRDIO! Vraćaju se NAVIJAČI!

Fudbal

FUDBALSKI SAVEZ POTVRDIO! Vraćaju se NAVIJAČI!

Podeli vest

Italijanska vlada je dozvolila povratak publike na utakmice predstojećeg Evropskog prvenstva na rimskom stadionu "Olimpiko" sa namanje 25 odsto kapaciteta stadiona, saopštio je danas Italijanski fudbalski savez (FSI)

- Vladina odluka je sjajna vest koju smo preneli UEFA. Otvaranje stadiona je poruka velikog poverenja i odlične vizija. Država se pokazala hrabrom u borbi protiv pandemije, ali je istovremeno pokazala da radi na obnovi prema definisanom programu i kalendaru - rekao je predsednik Saveza Gabrijele Gravina i zahvalio se premijeru Mariju Dragiju, kao i ministru zdravlja Robertu Speranci, preneo je Juronjuz.

Foto: Reuters

Italija će biti domaćin prvog meča na Evropskom prvenstvu protiv Turske, 11. juna, kao i još tri meča. UEFA je prethodno dala rok Italiji da precizira koliko će dozvoliti gledalaca da prisustvuje na utakmicama, pa je država morala da prihvati savet iz Niona ili da ostane bez domaćinstva.

Evropsko prvenstvo se igra od 11. juna do 11. jula, a Rim će biti jedan od 12 gradova domaćina završnog turnira. Osim meča Italija - Turska, u Rimu će se igrati i Italija - Švajcarska, Italija - Vels i četvrtfinale.

Još neki gradovi su potvrdili da će dopustiti publiku sa određenim procentom - Glazgov, London, Budimpešta, Sankt Peterburg i Baku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija