• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2021

19:41

NEJMAR NA METI KRITIKA! Zapamtio Himikove reči pa SLAVIO ispred njega!

Fudbal

NEJMAR NA METI KRITIKA! Zapamtio Himikove reči pa SLAVIO ispred njega!

Podeli vest

Fudbaleri Pariz Sen Žermena, plasirali su se u polufinale Lige šampiona iako su izgubili od Bajerna na svom terenu (1:0).

Imao je Bajern svoje šanse koje nije iskoristio, a takođe je i Nejmar imao svoje promašaje.

Ono što je privuklo pažnju je slavlje Nejmara ispred Himika na kraju meča.

 

 

Nejmar je u intervjuu za TNT sports Brazil izjavio da su se on i Paredes slučajno našli ispred veznjaka minhenskog kluba.

- On je rekao da je njihov tim bio bolji, da su morali da pobede. Bio je siguran da idu u polufinale - osvrnuo se Nejmar na izjavu Kimiha nakon prve utakmice u kojoj je Nemac samouvereno tvrdio da će Bajern proći. A potom je dodao i jednu interesantnu komparaciju.

Foto: AP/Photo

 

- Možete imati koliki god posed lopte želite. Možete da pevate jednoj devojci celu noć, ali ako čovek dođe i odvede je za samo pet minuta, ona je nestala.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija