• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2021

22:41

HRVATI NE PAMTE UZBUDLJIVIJE PRVENSTVO! Bjelica hoće da uzme titulu od DINAMA, a ne MILIONE!

Fudbal

HRVATI NE PAMTE UZBUDLJIVIJE PRVENSTVO! Bjelica hoće da uzme titulu od DINAMA, a ne MILIONE!

Podeli vest

Osiječani na čelu sa Nenadom Bjelicom, žele da skinu zagrebački Dinamo sa dugogodišnjeg trona, a osam kola pre kraja zaostaju samo dva boda, ali imaju utakmicu više od branioca titule

U petak će tim Nenada Bjelice, trenera Osijeka i bivšeg šefa struke Dinama, biti na velikom ispitu pošto će gostovati Hajduku u derbiju kola!

Bjelica je otkrio da je poslednjih dana odbio najmanje 12.000.000 evra, jer je toliko nuđeno za njegove igrače!

- Za Žapera smo ove nedelje odbili ponudu od četiri miliona evra iz Portugala, za Ivušića dva miliona iz turske lige. Za Miereza šest miliona iz Rusije, za Klajnhejslera isto tako postoji interesovanje. Nema potrebe da prodajemo igrače - izjavio je Bjelica i dodao:

- Svojom ekipom sam zadovoljan. Igrači su sjajni, srećan sam što ih treniram, zadovoljan sam sa svim onim što ostvaruju u ovih sedam i po meseci koliko sam ovde. Za mene će oni biti pukovnici bez obzira na to kako se završila ova sezona, jer će do kraja dati svoj maksimum, a meni je to jedino kao treneru važno. Zašto to kažem? Zato što u ovom trenutku kao ekipa imamo najbolje rezultate u HNL-u, imamo prvog strelca lige, prvog asistenta, golmana s najviše 'čistih' mreža, zadnjeg veznog igrača s najviše golova i asistencija od svih zadnjih veznih u ligi. Najbolju statistiku u ligi ukupno i ne mogu oni biti nikakvi pokojnici, samo pukovnici. Ako tražite pokojnika, mogu to biti ja. Igrači nikako i zato sam nabrojao ovih pet-šest razloga. Posvetite im malo više pažnje, jer oni to zaslužuju - rekao je Bjelica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija