• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2021

14:21

POGBA DIGAO PRAŠINU! IZNEO SVU GORČINU ZBOG MURINJA! Prevrtljiv je, ide protiv SVOJIH igrača...

Fudbal

POGBA DIGAO PRAŠINU! IZNEO SVU GORČINU ZBOG MURINJA! Prevrtljiv je, ide protiv SVOJIH igrača...

Podeli vest

Jedan od najboljih fudbalera današnjice, Pol Pogba, raspričao se o nekadašnjem treneru Žozeu Morinju, a malo toga je imao lepog da kaže o njemu

Nije tajna da portugalski stručnjak Žoze Murinjo voli da je u centru pažnje, a sjajni vezista Pol Pogba se u intervjuu za Skaj sports prisetio perioda kada je sarađivao sa Murinjom u Mančester junajtedu!

-Jednog dana sam imao odličan odnos sa Murinjom, svi su to videli, a sutradan ne znate šta se dogodilo. To je čudna stvar u vezi odnosa sa Murinjom i ne mogu vam objasniti, jer ni meni nisu jasni razlozi! Odnos sa Solskjerom je drugačiji, on nikada ne bi išao protiv igrača. Možda Ole ne bi odabrao neke igrače, ali ih ne odbacuje, ne gura ih u stranu kao da više ne postoje. To je razlika između Solskjera i Murinja. Solskjerove metode možda tako deluju jer sa igračima ostvaruje prisniji odnos!

Foto: reuters

 

Francuski reprezentativac nije jedini igrač koji je ulazio u sukobe sa Murinjom...

- Svaki trener ima svoj način rada sa igračima, a vi kao igrač morate da se prilagodite trenerskim zamislima. Ponekad vam to odgovara, a nekada to nije slučaj. Ole je puno pomogao Luku Šou, koji je imao tešku sezonu pod Murinjom, ali je dokazao da ima kvalitet koji nikada nije ni bio sporan, ako postoji poverenje menadžera... istakao je Pogba.

Posle poraza od Mančester junajteda, Žoze Murinjo nije želeo da govori o igri svog tima, već se nadovezao na Solskjerove komentare o Sonu i golu koji je poništen Junajtedu. 

Foto: Reuters

 

- Ako moj sin dobije udarac u lice od svog druga, ostane da leži na terenu tri minuta i bude mu potrebno 10 prijatelja da bi ustao, neće dobiti hranu- rekao je Solskjer, a Murinjo se nadovezao:

- Samo želim da kažem da Son ima veliku sreću što je njegov otac bolja osoba od Olea, jer ja kao otac mislim da očevi uvek moraju da nahrane svoju decu, bez obzira šta ona urade. Ako morate da kradete da biste nahranili svoju decu, to i učinite. Veoma sam razočaran, i kao što mi u Portugaliji kažemo, hleb je hleb, a sir je sir. Rekao sam Oleu šta mislim o njegovim komentarima - podigao je prašinu Murinjo posle poraza od Mančester junajteda.

Pogba je siguran da je Murinjo nekim postupkom isprovocirao Solskjera.

- Ne znam šta se dogodilo, siguran sam da je Murinjo nešto rekao zbog čega bi ljudi progovorili. On to radi. Dobili smo rezultat koji smo želeli, Ole to zna i uživali smo u tom trenutku. Poznajemo Murinja i znamo šta voli. Nije nam potreban verbalni rat, treba da se fokusiramo na sebe. Pobedili smo, Murinjo je izgubio i nije želeo da govori o igri, već o nečijem ocu. To baš liči na njega -zaključio je Pogba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija