• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2021

10:31

STANKOVIĆ NE KALKULIŠE U SUPERLIGI! Protiv Radnika sa najboljim igračima!

Fudbal

STANKOVIĆ NE KALKULIŠE U SUPERLIGI! Protiv Radnika sa najboljim igračima!

Podeli vest

Neću biti zadovoljan remijem u Superligi Srbije, protiv Radnika izvodim najjači sastav, poručio je trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Crveno-beli u subotu u 32. kolu Superlige Srbije dočekuju Radnik iz Surdulice na "Marakani" (19.00, Arena sport 1).

Biće to generalna proba pred polufinalni duel Kupa Srbije gde će se ova dva tima sastati u sredu. Ipak, iako ovaj duel za crveno-bele nema veliki rezultatski značaj jer je titula praktično već obezbeđena, Stanković nema nameru da napušta teren bez sva tri boda.

- Ne bih bio zadovoljan remijem, nema razloga da igramo na nerešen rezultat. Računam na tri boda, druga matematika me ne zanima. Nikada nismo ni išli na remi od kako sam ja ovde. Izaći će najjači sastav, nema razloga da bilo koga odmaramo ni da kalkulišemo. Idemo na pobedu i danas i u sredu, nama su ciljevi jasni - naglašava Stanković.

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković


U centru pažnje je i Aleksandar Katai. Momak iz Srbobrana igra kao u najboljim danima uprkos dvomesečnoj pauzi zbog problema sa krvnom slikom. Stanković o njemu govori samo u superlativu.

- Dokazao je i pokazao šta znači biti lider. On nije od fudbalera koji su lideri samo "na priču", već ima odgovarajuće ponašanje i odnos prema saigračima i klubu. Uradio je ove godine neverovatan posao za sve nas. Da nije bilo pauze, sigurno bi imao bolju statistiku jer je vanserijski igrač - zaključio je Stanković.

 

SUPERLIGA

32. kolo

Petak

Bačka - Vojvodina 1:2 (0:2)
Zličić 61 - Gemović 6, 28

Mačva - Partizan 1:2 (1:1)
Knežević 3 - Asano 43, Marković 56

Subota

Crvena zvezda - Radnik 19.00

Nedelja

Metalac - Inđija 13.00
Novi Pazar - Čukarički 13.00
Zlatibor - Rad 13.00
Proleter - Mladost 19.00
Radnički (N) - Javor 19.00
Spartak - Napredak 19.00
TSC - Voždovac 19.00

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija