• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2021

10:12

GOOOOLČINA! Pocepao mrežu, golman se i dalje pita "šta se desilo" /VIDEO/

Fudbal

GOOOOLČINA! Pocepao mrežu, golman se i dalje pita "šta se desilo" /VIDEO/

Podeli vest

Galatasaraj je pobedio na gostovanju Gestepeu (3:1) i to nakon preokreta i fenomenalnog gola domaćina preko Fusenija Diabatea

Fuseni Diabate postigao je golčinu u porazu svoje ekipe (1:3).

Ofanzivac iz Malija je sačekao je centaršut  saigrača sa leve strane, uhvatio makazice i pocepao mrežu!

Bio je to fantastičan udarac, a  Urugvajac Fernando Muslera koji čuva gol tima iz Istanbula nije se ni pomerio kod ovog šuta.

 

 

Bio je to tek treći ligaški pogodak u sezoni za Diabatea koji je u januaru 2021. godine stigao na pozajmicu iz Trabzona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija