• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2021

16:23

SRPSKI TRENER HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Popijte SEDAM PIVA! Imate i vi dušu! /VIDEO/

Fudbal

SRPSKI TRENER HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Popijte SEDAM PIVA! Imate i vi dušu! /VIDEO/

Podeli vest

Srpski trener koji sa klupe prevodi Radnički iz Pirota, Dragan Perišić, održao je motivacioni govor svojim pulenima, a vrlo brzo je video na kojem se može videti atmosfera iz svlačionice postao viralan

Pirotski portal "Puls" objavio je interesantan razgovor trenera Dragana Perišića nakon pobede njegovog Radničkog nad Loznicom minulog vikenda (2:1).

Očigledno je Perišić uspeo da ih za kratko vreme motiviše i dokaže da je atmosfera vrlo bitan faktor.

- Neco, ovaj faul što si sad izvukao je kao da si dao gol! Popijte tri piva večeras, imate dušu, ma čak i sedam - rekao je trener između ostalog i dodao da u ponedeljak na treningu hoće da ih vidi da daju sve od sebe!

Trener Perišić je vidno oduševio igrače u svlačionici i dodao da je njihov život njihova privatna stvar, ali da na treningu očekuje maksimum!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Georgie

pre 2 godine

Bravo Dragane, bravo Perisicu vidi se da si pre svega dobar i posten covek a bices i dobar trener. Dace Bog da jednog dana treniras i nasu Zvezdu Crvenu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija