• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2021

16:41 >> 16:44

KAPITEN SRBIJE KATEGORIČAN! TADIĆ PORUČIO! Superliga ne može da zaživi! Bilo bi bezveze da se to desi!

Fudbal

KAPITEN SRBIJE KATEGORIČAN! TADIĆ PORUČIO! Superliga ne može da zaživi! Bilo bi bezveze da se to desi!

Podeli vest

Fudbalski svet i Evropska fudbalska unija (UEFA) ujedinjeni su protiv odluke o formiranju Superlige koju je donelo nekoliko klubova! Kapiten reprezentacije Srbije i Ajaksa, Dušan Tadić izneo je mišljenje o celoj situaciji

Dušanu Tadiću, predvodniku "orlova", teško je da zamisli od jeseni kako igra Ligu šampiona sa Ajaksom, a tamo nema Reala, Barselone,  Mančestera, Liverpula i ostalih evrposkih giganata!

- Mislim da to ne može da zaživi. Svi mi kad krenemo da igramo fudbal, maštamo da se takmičimo u Ligi šampiona. Zato mislim da od toga neće biti ništa. Inače bi bilo baš bezveze... Igramo fudbal zbog ljubavi, tradicije, naravno i ekonomski aspekt je tu, ali ne mogu samo finansije da se gledaju- kaže u intervjuu Tadić za Mozzart Sport.

Foto: reuters

 

Priča da će se 12 najbogatijih klubova odvojiti od ostatka Evrope desila se usred večeri u kojoj je Tadić podigao trofej Kupa Holandije sa Ajaksom.

- Nije bilo previše emocija zbog novog trofeja, jer je čudna situacija zbog praznog stadiona i bez proslave s navijačima. Velika je razlika u odnosu na prethodni put kad smo uzeli trofej. U suštini, dobra je ovo sezona za Ajaks, mada ovo je klub koji uvek pretenduje na najviše ciljeve.Ostaje žal za Evropom, pošto mislim da smo najkvalitetnija ekipa. Ovde sam tri godine, nadigrali smo bukvalno sve ekipe sa kojima smo se sastali u Evropi: Bajern, Real, Juventuds, Čelsi, Romu i bukvalno nam malo fali da i tu ostvarimo rezultat. Moramo bolje da koristimo šanse, na svakoj utakmici imamo ih po minimum šest-sedam i realno bi trebalo da makar tri budu golovi.

Foto: Starsportphoto

 

Dušan Tadić nije krio zadovoljstvo zbog igara i uspeha Orlova u dosadašnjem toku kvalifikacija!

- Utisci su superpozitivni! Selektor je uneo harizmu, energiju, inteligenciju, svakog dana samopoouzdanje prebacuje na igrače. Vidi se da je bio veliki fudbaler. Stvarno smo svi mnogo uživali na prethodnom okupljanju, sada samo treba da nastavimo dalje i da budemo sve bolji- poručio je Dušan Tadić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija