• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2021

00:11

RAD BI  SE BORIO ZA TITULU DA SE RAČUNA SAMO OVO! Jedino su Zvezda i Čuka bolji! Građevinari su HIT proleća!

Fudbal

RAD BI SE BORIO ZA TITULU DA SE RAČUNA SAMO OVO! Jedino su Zvezda i Čuka bolji! Građevinari su HIT proleća!

Podeli vest

Vojvodina je pretrpela poraz od Rada, nije uspeo ni favorizovani TSC da pobedi "građevinare" , pobedio je tim Milana Milanovića direktne konkurente za opstanak Napredak i Novi Pazar i pokazao da ima tim koji, da se ranije formirao, mogao da bude u samom vrhu tabele

Ostalo je još šest kola do kraja sezone Superlige Srbije, a čak pola lige strepi za opstanak! Radnički Niš ima samo 39 bodova, koliko i Rad, a nalaze se na 11. i 12. mestu na tabeli!

Foto: Starsportphoto

 

Pobedom nad Zlatiborom (2:1) izabranici Milana Milanovića pobegli su iz zone ispadanja! Ostavili su iza sebe Javor, Voždovac i Napredak koji imaju po 38 bodova, Novi Pazar sa 36 bodova i Inđiju sa 34!

U nižem rangu su već viđeni Bačka, Mačva i Zlatibor.

Foto: Starsportphoto

 

Pobedio je Rad Voždovac, Napredak, Novi Pazar, remizirao sa Javorom i pokazao sjajnu igru ove sezone! TSC nije mogao da savlada tim sa Banjice, čak je i beogradski klub bio bliži pobedi! Radnik je savladan sa 2:0, ali i Vojvodina!

Ekipa sa Banjice u poslednjih pet kola osvojila čak 12 bodova! Više od Rada upisali su samo Čukarički (13) i Crvena zvezda (svih 15)!

Foto: Starsportphoto

 

Radu je pošlo za rukom da u poslednjih pet kola ima isti uspeh kao Partizan, Mladost i Vojvodina. 

Interesantno je da je upravo u poslednjih pet kola samo Rad uspeo da dobije Vojvodinu, ekipu koja igra polufinale Kupa i zauzima 3. mesto na tabeli!

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija