• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2021

13:42

ŠPANCI NISU KAO ITALIJANI! Nema razloga za SUSPENZIJU, svakako PROPADAJU!

Fudbal

ŠPANCI NISU KAO ITALIJANI! Nema razloga za SUSPENZIJU, svakako PROPADAJU!

Podeli vest

Evropska Superliga na meti je kritika, a predsednik La Lige Tebas, istakao je da je projekat unapred osuđen na propast

Klubovi koji su se priključili Superligi  na meti su kritika.Među 12 osnivača su Real Madrid, Barselona, Atletiko Madrid, Juventus, Milan, Inter, Arsenal, Totenhem, Čelsi, Mančester junajted, Mančester siti i Liverpul, a za prvog predsednika  izabran je Florentino Perez iz Real Madrida.

Italijanski klubovi - Inter, Milan i Juventus trpe žestoke kritike od strane italijanskih medija i klubova iz Serije A. Pojedini klubovi su za izbacivanje ovih timova, a oglasili su se i pojedini fudbaleri.

Ni engleski mediji ne štede klubove iz Premijer lige.Sa druge strane, u Španiji nisu tako rigorozni, malo opuštenije posmatraju sve što se dešava poslednjih dana.

Foto: Tanjug

 

Španski mediji pišu da će Barselona, Real i Atletiko svakako ostati u ligi.

Predsednik La Lige, Tebas i njegovi saradnici veruju da je Evropska Superliga projekat koji je unapred osuđen na propast, tako da nema razloga da suspenduju učesnike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija