• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2021

17:42 >> 23:42

ĐERONA OBJAVIO SPISAK! Srbija spremna za Grčku!

Ostali sportovi

ĐERONA OBJAVIO SPISAK! Srbija spremna za Grčku!

Podeli vest

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona objavio je danas uži spisak igrača na koje računa za preostalu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine protiv Grčke

Na spisku se nalazi 18 igrača: Dejan Milosavljev, Vladimir Cupara, Milan Bomaštar, Nemanja Ilić, Vanja Ilić, Mijajlo Marsenić, Živan Pešić, Bogdan Radivojević, Darko Đukić, Petar Đorđić, Marko Milosavljević, Nemanja Obradović, Petar Nenadić, Stevan Sretenović, Aleksa Kolaković, Stefan Dodić, Nemanja Zelenović i Jovica Nikolić.

Foto: Starsportphoto

Nakon "povlačenja" selekcije Belgije, rukometaši su u tri utakmice kvalifikacija protiv Francuske i Grčke po rezultatima već obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo, koje se održava u Mađarskoj i Slovačkoj u januaru naredne godine.

Prvi susret dve selekcije u kvalifikacijama odigran u januaru u Zrenjaninu obeležila je ubedljiva pobeda srpskih rukometaša 31:21, čime se Srbija našla na čelu grupe s pet osvojenih bodova.

Poslednja utakmica srpske selekcije u ciklusu kvalifikacija za kontinentalni šampionat protiv Grčke na programu je 29. aprila u Atini od 14 sati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija