• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2021

16:08

BILBAO I DABLIN IZGUBILI DOMAĆINSTVA! Osmina finala ipak na VEMBLIJU

Fudbal

BILBAO I DABLIN IZGUBILI DOMAĆINSTVA! Osmina finala ipak na VEMBLIJU

Podeli vest

UEFA je danas potvrdila da Dablin i Bilbao neće biti domaćini utakmica Evropskog prvenstva jer lokalne vlasti nisu dale potrebne garancije

Evropska kuća fudbala (UEFA) saopštila je danas da će se utakmice Evropskog prvenstva umesto u Bilbaa igrati u Sevilji, a umesto u Dablinu, utakmice će se igrati u Londonu i Sankt Peterburgu.

Bilbao i Dablin su izgubili domaćinstvo zbog toga što lokalne vlasti nisu mogli da daju garancije da će na stadionu biti dovoljan broj navijača.

 

 

U Bilbau su trebale da se igraju četiri utakmice, dok je u Dablinu trebalo da se odigraju tri.

Takođe, meč osmine finala koji je trebao da se igra u Dablinu, prebačen je za London, a igraće se na Vembliju.

Na sednici je potvrđeno da će Minhen biti domaćin pošto je pružio garancije da će najmanje 14.500 navijača moći da prisustvuje svakoj od četiri utakmice u kojima je domaćin, uključujući i jedno četvrtfinale.

Evropsko prvenstvo je na programu od 11. juna do 11. jula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija