• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2021

17:19

ZIDAN ZAGRMEO! UEFA sankcije nemaju smisla! TO JE APSURDNO!

Fudbal

ZIDAN ZAGRMEO! UEFA sankcije nemaju smisla! TO JE APSURDNO!

Podeli vest

UEFA je timovima koji su potpisali plan za organizaciju Superlige pretila ozbiljnim sankcijama, pa su se engleski klubovi prvi povukli. Od 12 osnivača, ostala su tri, a među njima je i Real Madrid pa se u medijima pojavila i priča da bi "kraljevski klub" mogao da bude izbačen iz Lige šampiona! To se sada već sigurno neće dogoditi, a trener aktuelnog osvajača La lige, Zinedin Zidan, kaže da su priče o izbacivanju apsurdne

Šef struke Real Madrida, Zinedin Zidan govorio je za medije pred duel sa Real Betisom u okviru 32. kola španske Primere.

Superliga je bila jedna od glavnih tema, a naravno i eventualno izbacivanje Reala iz LŠ od strane Evropske kuće fudbala.

- UEFA sankcije nemaju smisla. Imamo pravo da igramo Ligu šampiona i to ćemo i uraditi, kao i uvek. Apsurdno je- rekao je Francuz.

Foto: Tanjug/AP

 

Zidana su novinari upitali o odnosu sa predsednikom Perezom.

- Razgovaramo s vremena na vreme, kao i uvek. On nas takođe posećuje i ništa se nije promenilo. 

Sledeće nedelje Real očekuje i duel sa Čelsijem u polufinalu Lige šampiona. Zidan je govorio u sudijama i njihovim odlukama u Ligi šampiona.

Foto: Reuters

 

- Puno toga se pričalo, ali ne razmišljamo o tome da li će nas sudije oštetiti ili ne. Verujemo u njih i naporno ćemo raditi i igrati kako bi se boriti za trofej Lige šampiona. Istina je da je raspored bio jako naporan, ali tako je kako je, ne možemo da se žalimo. Sutra će Luka Modrić i Azar biti sa nama, ali ne i Kros, za kojeg očekujemo da bude spreman za utakmicu u Ligi šampiona. Ferlan neće igrati protiv Betisa i pratimo njegovu situaciju svakodnevno. Nadam se daće u utorak biti sa nama. Nije mu ostalo još puno, pitanje je dana kada će se vratit!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nenad62

pre 2 godine

Umisljena zvezda, kao igrac svaka cast, kao trener nula, kao covek jos gori.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija