• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2021

19:21

NIKOLIĆ NA PRAGU PARME! Zaludeo Ruse, ali i Italijane!

Fudbal

NIKOLIĆ NA PRAGU PARME! Zaludeo Ruse, ali i Italijane!

Podeli vest

Ruski mediji javljaju da je Marko Nikolić kandidat za trenera italijanske Parme

Novinar Nobelj Arustamjan, uverava da je srpski stručnjag želja clana Serije A!

Pre desetak dana Ribalta je postao sportski direktor Parme, dobio je odrešene ruke u rekonstrukiciji tima i Rusi kažu da mu je jedan od prvih poteza bio da ponudi posao Nikoliću!

Šuška se da je kontakt uspostavljen sa agentom srpskog trenera i ponuđen mu je ugovor na dve godine.

Foto: reuters

 

Aleksandar Plutnik, predsednik saveta direktora Lokomotive, predlaže da se sa Nikolićem potpiše novi ugovor na tri godine i tim povodom je kontaktirao agenta Joksimovića (agent Marka Nikolića)

Podsetimo, Nikolić je bio pred otkazom u Lokomotivi, a onda je ovog proleća napravio od ruskog tima nesavladivu mašineriju i nema sumnje da ne mora da brine za budućnost bivši trener Rada, Partizana, Vojvodine... 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija