• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2021

14:06

SKANDAL U TURSKOJ! OVAKVA PREVARA NIJE VIĐENA U ISTORIJI FUDBALA! Dovedeno pojačanje uopšte NIJE fudbaler!

Fudbal

SKANDAL U TURSKOJ! OVAKVA PREVARA NIJE VIĐENA U ISTORIJI FUDBALA! Dovedeno pojačanje uopšte NIJE fudbaler!

Podeli vest

Ne tako davno turski Akisar je sa uspehom nastupao u prvoj ligi Turske! Uspeo da zaigra u Ligi Evrope. Sada je na stubu srama, a umešao se i nacionalni fudbalski savez.

Akisar je u svoje doveo Nigerijca za kojeg je istraga otkrila da uopšte nije fudbaler!On se zove Marins Čisom Onjebueke, ima 20 godina i početkom godine je stigao u klub kao slobodan igrač, iako nikada nije nastupao ni na amaterskom nivou! 

Interesantno je da je dres Akisara nosio samo na predstavljanju, a u sastavu ga nije bilo ni za jednu utakmicu u prolećnom delu šampionata!

Neverovatna stvar je da je turski klub u ovom prelaznom roku napravio čak 27 transfera!  Nešto manje od polovine, tačnije njih 13 nije ni debitovalo! 

Akisar je pre tri godine senzacionalno osvojio Kup Turske, savladavši Galatasaraj u finalu, igrao je Ligu Evrope, a sada se nalazi na rubu ispadanja u treću ligu! Vezista Čekdar Orhanu se tokom zimskog roka protivio i nije igrao na nekoliko utakmica, jer se nije slagao sa politikom nove uprave. Od kako se vratio u sastav igra manje, a pravi skandal je to što je otkriveno da klub najverovatnije traži mito pri prelasku igrača iz niželigaških sredina!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija