• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2021

21:14 >> 21:25

AJNTRAHT SE KOCKA, KIKS PROTIV FARMACEUTA! Bitka za LIGU ŠAMPIONA nikad zanimlljivija /VIDEO/

Fudbal

AJNTRAHT SE KOCKA, KIKS PROTIV FARMACEUTA! Bitka za LIGU ŠAMPIONA nikad zanimlljivija /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena, pobedili su Ajntraht iz Frankfurta rezultatom 3:1 (0:0) i na taj način se umešali u borbu za mesto u Ligi šampiona naredne sezone

Nakon ove utakmice, Bajer Leverkuzen je na šestom mestu sa 50 bodova, dok je Ajntraht na četvrtom sa šest bodova više. 

Ajntraht je tako ispustio veliku prednost i na tri kola do kraja ima samo bod više od petoplasiranog Dortmunda. Ima bod manje od trećeplasiranog Volfsburga, pa nas očekuje zanimljiva borba za plasman u Ligu šampiona do samog kraja.

Farmaceuti su poveli tek u 70. minutu. Sjajan centaršut Diabija, iskoristio je Bejli koji je iz teške pozicije doveo domaći tim do prednosti od 1:0.

Alario je deset minuta kasnije duplirao vođstvo. Sjajno je uočio Bejlija na levoj strani, koji mu je poslao povratnu. Alario je izašao iskosa sa leve strane i matirao golmana Ajntrahta Trapa.

U 91. minutu, Ajntraht je smanjio prednost preko Andrea Silve.

Zuber je sjajno prošao po levoj strani i centrirao, a Portugalac je sa par metara od gola sjajnim udarcem glavom pogodio.

To nije bilo sve. Farmaceuti su postigli i treći gol već u narednom napadu.

Diabi je prosledio loptu do Demirbaja koji je šutirao sa 25 metara. Lopta je promenila pravac i prevarila golmana Ajntrahta.

Filip Kostić je odigrao ceo meč, dok je Luka Jović u 76. minutu zamenio Hasebea.

BUNDESLIGA 

31. kolo

Subota

Majnc – Bajern 2:1 (2:0)
Burkart 3, Kvason 37 – Levandovski 90+5

Volfsburg – Borusija Dortmund 0:2 (0:2)
Haland 12, 65

Frajburg – Hofenhajm 1:1 (0:1)
Grifo 81 (p) – Kramarić 40

Union Berlin – Verder 3:1 (0:0)
Pohjanpalo 50, 53, 67 – Gebre Selasije 82

Bajer Leverkuzen – Anjtraht Frankfurt 3:1 (0:0)
Bejli 70, Alario 80, Demirbaj 90+2 – Sliva 90+1

Nedelja

Lajpcig – Štutgart 15.30
Borusija Menhengladbah – Arminija Bilefeld 18.00

Odloženo

Herta – Šalke

Petak:

Augzburg – Keln 2:3 (0:3)
Gumni 54, Vargas 62 – Duda 8, 33, Kajnc 23

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija