• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2021

23:05

SEDAM GOLOVA NA TARDINIJU! Krotone odneo ceo plen, Sasuolo minimalan protiv Sampdorije /VIDEO/

Fudbal

SEDAM GOLOVA NA TARDINIJU! Krotone odneo ceo plen, Sasuolo minimalan protiv Sampdorije /VIDEO/

Podeli vest

Parma je izgubila od Krotonea 4:3, dok su Đenova i Sasuolo zabeležili pobede od 2:0, odnosno 1:0

Utakmicama 33. kola, nastavljena je italijanska Serija A. Đenova je na svom terenu savladala Speciju rezultatom 2:0 (0:0).

Domaći su poveli preko Skamake u 62. minutu, a konačan rezultat, postavio je Eldor Šomurodov u 86. minutu.

Nakon ovog meča, Đenova je na 13. mestu sa 36 bodova, dok je Specija 15. sa tri boda manje. U narednom kolu, Đenova gostuje u Rimu ekipi Lacija, dok Specija gostuje Veroni.

Na Enio Tardiniju viđena je prava goleada. Parma je izgubila od prežaljenog Krotonea rezultatom 4:3.

Magalan je doveo goste u prednost u 14. minutu. Izjednačio je Hernani u 29. minutu. Krotone je golovima Simija u 42. minutu i Unasa u prvom minutu nadoknade poluvremena povećala na 3:1.

U nastavku, Žervinjo i Mihaila su u 49. odnosno 54. minutu dali šansu domaćem timu da može do pobede. Konačan rezultat, postavio je Simi iz penala u 69. minutu.

Krotone je i dalje na poslednjem, 20. mestu sa 18 bodova, dok je Parma na 19. mestu sa dva boda više.

Parma u narednom kolu gostuje ekipi Torina, dok Krotone dočekuje Inter.

U poslednjem meču dana, Sasuolo je rezultatom 1:0 (0:0) pobedio Sampdoriju. Jedini gol, postigao je Berardi u 69. minutu.

Filip Đuričić nije nastupio zbog žutih kartona.

Sasuolo je nakon ove utakmice na 8. mestu sa 52 boda, dok je Sampdorija na 9. mestu sa 10 bodova manje. U narednom kolu, Sasuolo dočekuje Atalantu, dok Sampdorija dočekuje Romu.

SERIJA A 

33. KOLO

Subota

Đenova - Specija 2:0 (0:0)
(Skamaka 62, Šomurodov 86)

Parma - Krotone 3:4 (1:3)
(Hernani 29, Žervinjo, Mihaila 54 - Magalan 14, Simi 42, 69 p, Unas 45+1)

Sasuolo - Sampdorija 1:0 (0:0)
(Berardi 69)

Nedelja

12:30 Benevento - Udineze

15:00 Fiorentina - Juventus

15:00 Inter - Verona

18:00 Kaljari - Roma

20:45 Atalanta - Bolonja

Ponedeljak

18:30 Torino - Napoli

20:45 Lacio - Milan

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija