• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2021

20:09

DOŠAO JE DEBEO, A PLATILI SU GA 150 MILIONA EVRA! Irac oštro po Belgijancu!

Fudbal

DOŠAO JE DEBEO, A PLATILI SU GA 150 MILIONA EVRA! Irac oštro po Belgijancu!

Podeli vest

Irac Demijan Daf, bivši saigrač Edena Azara, kritikovao je zvezdu Real Madrida i nije imao milosti prema Belgijancu

Eden Azar je prešao iz Čelsija u Real Madrid 2019. godine za 115.000.000 evra.

Konstantno je povređen i sigurno nije opravdao očekivanja Madriđana. 

- Azar nikada nije bio profesionalac, nikada nije imao želju za fudbalom kao Ronaldo i Mesi. On je došao u Real Madrid, kao Galaktikos od 150 miliona evra. Pojavio se sa viškom kilograma. Došao je debeo - kazao je Daf, koji je bio šampion Premijer lige sa Čelsijem, i dodao:

Foto: reuters

Eden Azar

- Ne volim da upirem prstom u igrača, ali od kada je došao imao je 11 povreda, a da bi se vratio na prethodni nivo posle 11 povreda i s jako malo utakmica tokom dve godine, moraš da budeš izuzetno profesionalan. Nazovite to kako hoćete.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija