• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2021

15:44

ŠOKANTNO! Italijani tvrde! RONALDO JE U DEPRESIJI!

Fudbal

ŠOKANTNO! Italijani tvrde! RONALDO JE U DEPRESIJI!

Podeli vest

Kako prenosi renomirana "Gazeta delo Sport", Kristijano Ronaldo je u nekoj vrsti depresije i poslednjih nedelja je poprilično promenio ponašanje

Italijani bruje da sa jednim od najboljih igrača današnjice nešto nije u redu!

- Ne vidite više ni tračak toga da uživa u svemu. Nervozan, iritantan, udaljen od svojih kolega...Protiv Fiorentine je bio nezainteresovan, što je zabrinjavajuć znak.On se udaljio od Juventusa. Možda je pomalo oduvek bilo tako, ali taj trend se intenzivirao poslednjih nedelja, naročito posle eliminacije iz Lige šampiona - prenosi list.

Foto: reuters

 

"Gazeta" otkriva i jedan od detalj posle pobede nad Đenovom od 3:1 kada Kristijano nije postigao gol.

Ušao je u svlačionicu gde je besno udario u zid, a posle tuširanja, nije prozborio reč ni sa kim. Na tri poslednje utakmice nije uspeo da zatrese mrežu , to mu je najduži post u Seriji A otkako se vratio na teren posle povrede u prvoj sezoni.

Poslednji put postigao je gol 7. aprila protiv Napolija. Ne pomaže ni to što su rezultati ekipe u padu i što je Stara Dama trenutno četvrta u Seriji A. Neizvesno je i šta će biti dalje sa njim, pod ugovorom je do leta 2022. godine, a pominje se opcija povratka u Mančester junajted u zamenu za Pola Pogbu. On je navodno naložio agentu Žoržu Mendešu da mu potraži novi klub.

Foto: Tanjug/AP

 

- Vrata Reala nikad posle odlaska nisu mu bila otvorena. Otuda je Junajted prioritetna opcija. Jedno je sigurno, ako Juventus ne izbori Ligu šampiona, Ronaldo će otići - piše "Gazeta".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija